Bartini Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Tak myślałem szkoda że ja nie mam aero ale musze se kupić. Ale za model respect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 no to dzisiaj może troche wnętrza (wersja pierwotna) created by picasa2html i juz prawie gotowe created by picasa2html brakuje jeszcze tylko kalek z zegarami i radiem, drążka zmiany biegów i hamulca ręcznego, no i kierownicy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 No ładnie ładnie Jak narazie to podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Jak dla mnie to model super.Naprawde nie ma do czego sie przyczepic...widac ze kolega Zbiegu ma fach w reku a i projekt nie standardowy...czekam na kolejne foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Podoba mi się to bisło-czerwone wnetrze. Fajnie kontrastuje, i do tego jest niespotykane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 co do wnętrza to nie jest to mój pomysł bo ktoś juz takie ma created by picasa2html co prawda to nie jest całkiem białe, ale zdjęcia modelu są robione z lampą co niestety rozjaśnia kolory w rzeczywistości kolor jest prawie identyczny tutaj to widać lepiej created by picasa2html created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Ładne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Swietne , świetne , wciąż nie moge sie napatrzeć na te paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 no i wstępnie poskładane do kupy created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 no sie nam kolega zbiegu stara, masz talent ale z czasem pewnie gorzej stoisz bo wszystko powoli nabiera ksztaltow- jak u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Masz talent i dobre tempo. Gratuluję i podziwiam efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Zbiegu, ten biały pas z włoską flagą to kalka czy sam malowałeś. Bo albo tego nie mówiłeś albo mi gdzieś umknęło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 pasek był malowany, biały kolor aero a flaga juz pędzelkami potem lekkie szlifowanko papierem wodnym (12000) dla wygładzenia krawędzi i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 zbiegu, widzę, że prace idą Ci wyśmienicie! Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 12000 Fajna granulacyjna........ a takie papiery w ogóle istnieją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Koledze chodziło chyba o 1200... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 OJ wiem, ale ciekawi mnie jaka jest największa możliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 no właśnie chodziło mi o papier 12000 (dwanaście tysięcy) to taka szorstka kartka papieru jest udało mi się kupić w jednym sklepie cały zestaw 3800,6000,8000,10000 i właśnie 12000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Września 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Września 2008 Kurcze to kartki w zeszycie są chyba bardziej szorstkie, niż ten papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Chyba do każdej liczby dodałeś o jedno zero za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Zbiegu a możesz powiedzieć w jakim sklepie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 a mam niedaleko domu sklep Hannants i często w nim bywam i tam toto kupiłem http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?cPath=24_50&products_id=182 macie tu miśki linka do hiroboja tam też to mają tylko że przyklejone do patyczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 O cholera, jasna, to 10k może być całkiem fajny d matowienia farbki a co dopiero12k?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 (edytowane) cześć w związku z tym że wszyscy robiący jakieś modele w tym wątku gdzieś znikneli i nic nowego pokazać nie chcą wrzucam najwowsze zdjęcia z prac, wnętrze skończone jeszcze tylko dźwignia zmiany biegów i od hamulca, pomalowane uszczelki na szybach iii tyle, jak się uda to do końca tygodnia postaram się poskładać to wszystko do kupy i będzie koniec ( pora sie zabrać za F-50 ) created by picasa2html i jeszcze taka mała modyfikacja i pytanie created by picasa2html widzieliście juz cosik takiego? Edytowane 26 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 No wnętrze wygląda pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi