Klapouch Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 W bólu, ale się urodziło. Pierwszy raz użyłem olejów, takich z lidla. Wniosek jest taki, że nadają się średnio. Drugi wniosek : co za dużo to nie zdrowo - zbyt gruba warstwa po prostu nie wyschnie. Pierwszy raz też skończyłem model z żywicznym dodatkiem. Miałem jeszcze koła, ale oryginalne bardziej mi się podobały. Nie ma lusterek i wlotu powietrza, bo model przygotowany jest do transportu. Strzelajcie towarzysze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Oglądam fotki na komórce więc ciężko mi się dobrze odnieść. Podoba mi się malowanie wywrotki i nienachalne ubrudzenia. Jedyne do czego się mogę przyczepić to szyby. Za to reflektory wyglądają świetnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 6 minut temu, FLECZER napisał: Oglądam fotki na komórce więc ciężko mi się dobrze odnieść. Podoba mi się malowanie wywrotki i nienachalne ubrudzenia. Jedyne do czego się mogę przyczepić to szyby. Za to reflektory wyglądają świetnie! Akurat reflektory były w zestawie, więc nie musiałem ich masakrować samodzielnie. Zaś jeśli chodzi o szyby, to tak - słabszy punkt. W ogóle ta szyba jakaś taka pancerna była i za nic nie chciała się wpasować w kabinę. Sama kabina to chyba wydruk 3D - wyglądała nieźle, ale ktoś ją chyba zaprojektował do innego modelu. Trzeba było pokombinować, żeby całość pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Wycieraczek zapomnieli dodać? Mogłeś się o jakiś drobny scratch pokusić, wtedy też brudzenie szyby od razu i model by zyskał. Fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 1 minutę temu, Marcin M. napisał: Wycieraczek zapomnieli dodać? Mogłeś się o jakiś drobny scratch pokusić, wtedy też brudzenie szyby od razu i model by zyskał. Fajny. No zapomnieli. Poszukam, może coś się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Fajny, nawet bardzo, tylko koła źle pozakładane, bieżnik tył na przód. Jodełka by musiała być w kierunku jazdy, np. przednie powinny być zamienione. Oprócz tego super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 8 minut temu, Vieh_san napisał: Fajny, nawet bardzo, tylko koła źle pozakładane, bieżnik tył na przód. Jodełka by musiała być w kierunku jazdy, np. przednie powinny być zamienione. Oprócz tego super Cholera, poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Powinno być tak jak przednia tylna oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Lipca 2021 Share Napisano 8 Lipca 2021 14 godzin temu, Klapouch napisał: No zapomnieli. Poszukam, może coś się nada. Nie zapomnieli, tylko w tym zestawie ich nie ma i jest w instrukcji, że trzeba samemu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi