Marc_McAdams Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLECZER Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Brawo! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted July 12, 2021 Super Moderator Share Posted July 12, 2021 Super. Szkoda że tylko jedno zdjecie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Ładny Mój 7 letni synek, na razie się tylko przygląda, ogląda instrukcję i mówi co i gdzie kleić 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc_McAdams Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 15 godzin temu, jawkers napisał: Super. Szkoda że tylko jedno zdjecie. Zrobię następnym razem więcej fotek i wrzucę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc_McAdams Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 2 godziny temu, krzychu83 napisał: Ładny Mój 7 letni synek, na razie się tylko przygląda, ogląda instrukcję i mówi co i gdzie kleić To już niedługo i będzie bardziej pomagał 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFM Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 BRAVOO MŁODZIEŻ!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaw_21 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Dołączam się do braw dla młodzieży. Przy okazji przypomniała mi się scenka jaką widziałem kilka lat temu na konkursie/wystawie modelarskiej. Siedzi rzędem na krzesełkach kilkoro dzieci w wieku koło 10 lat, wszystkie zgarbione, wpatrzone w telefony, a na końcu rządku jeden uśmiechnięty chłopak trzyma w ręku pudełko z modelem. Takie dwa światy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Zaszczepiony dobrą szczepionką skutki uboczne pojawią się zapewne po trzydziestce - sprawdzone w badaniach klinicznych na szerokiej grupie ochotników Tak trzymać! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Brawo - działajcie dalej . Ja także z moim synkiem, teraz już prawie siedmiolatkiem, ćwiczę sklejanie. Mam nadzieję, że załapie bakcyla, bo to piękne i wartościowe hobby ( no i wsparcie taty zapewnione ). Edited July 16, 2021 by Rack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts