Super Moderator jawkers Napisano 12 Lipca 2021 Super Moderator Napisano 12 Lipca 2021 Super. Szkoda że tylko jedno zdjecie. 1 Cytuj
krzychu83 Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 Ładny Mój 7 letni synek, na razie się tylko przygląda, ogląda instrukcję i mówi co i gdzie kleić 1 1 Cytuj
Marc_McAdams Napisano 13 Lipca 2021 Autor Napisano 13 Lipca 2021 15 godzin temu, jawkers napisał: Super. Szkoda że tylko jedno zdjecie. Zrobię następnym razem więcej fotek i wrzucę. Cytuj
Marc_McAdams Napisano 13 Lipca 2021 Autor Napisano 13 Lipca 2021 2 godziny temu, krzychu83 napisał: Ładny Mój 7 letni synek, na razie się tylko przygląda, ogląda instrukcję i mówi co i gdzie kleić To już niedługo i będzie bardziej pomagał 2 Cytuj
Slaw_21 Napisano 16 Lipca 2021 Napisano 16 Lipca 2021 Dołączam się do braw dla młodzieży. Przy okazji przypomniała mi się scenka jaką widziałem kilka lat temu na konkursie/wystawie modelarskiej. Siedzi rzędem na krzesełkach kilkoro dzieci w wieku koło 10 lat, wszystkie zgarbione, wpatrzone w telefony, a na końcu rządku jeden uśmiechnięty chłopak trzyma w ręku pudełko z modelem. Takie dwa światy. 1 Cytuj
TAW Napisano 16 Lipca 2021 Napisano 16 Lipca 2021 Zaszczepiony dobrą szczepionką skutki uboczne pojawią się zapewne po trzydziestce - sprawdzone w badaniach klinicznych na szerokiej grupie ochotników Tak trzymać! 1 Cytuj
Rack Napisano 16 Lipca 2021 Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Brawo - działajcie dalej . Ja także z moim synkiem, teraz już prawie siedmiolatkiem, ćwiczę sklejanie. Mam nadzieję, że załapie bakcyla, bo to piękne i wartościowe hobby ( no i wsparcie taty zapewnione ). Edytowane 16 Lipca 2021 przez Rack Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi