Marc_McAdams Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 Brawo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Lipca 2021 Super Moderator Share Napisano 12 Lipca 2021 Super. Szkoda że tylko jedno zdjecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Ładny Mój 7 letni synek, na razie się tylko przygląda, ogląda instrukcję i mówi co i gdzie kleić 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc_McAdams Napisano 13 Lipca 2021 Autor Share Napisano 13 Lipca 2021 15 godzin temu, jawkers napisał: Super. Szkoda że tylko jedno zdjecie. Zrobię następnym razem więcej fotek i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc_McAdams Napisano 13 Lipca 2021 Autor Share Napisano 13 Lipca 2021 2 godziny temu, krzychu83 napisał: Ładny Mój 7 letni synek, na razie się tylko przygląda, ogląda instrukcję i mówi co i gdzie kleić To już niedługo i będzie bardziej pomagał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 BRAVOO MŁODZIEŻ!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Dołączam się do braw dla młodzieży. Przy okazji przypomniała mi się scenka jaką widziałem kilka lat temu na konkursie/wystawie modelarskiej. Siedzi rzędem na krzesełkach kilkoro dzieci w wieku koło 10 lat, wszystkie zgarbione, wpatrzone w telefony, a na końcu rządku jeden uśmiechnięty chłopak trzyma w ręku pudełko z modelem. Takie dwa światy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Zaszczepiony dobrą szczepionką skutki uboczne pojawią się zapewne po trzydziestce - sprawdzone w badaniach klinicznych na szerokiej grupie ochotników Tak trzymać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Brawo - działajcie dalej . Ja także z moim synkiem, teraz już prawie siedmiolatkiem, ćwiczę sklejanie. Mam nadzieję, że załapie bakcyla, bo to piękne i wartościowe hobby ( no i wsparcie taty zapewnione ). Edytowane 16 Lipca 2021 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi