tornado Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Harley Davidson jest moim pierwszym motocyklem i jak mniemam nieostatnim - rozglądam się za następnym Model sklejało sie bardzo przyjemnie, nie było zbędnych nadlewek, jam skurczowych, a wszystkie elementy pasowały do siebie Jak dla mnie jedyną wadą jest to, że model miał już pomalowane i naklejone kalkomanie na elementy (nie wiem jak to fachowo się nazywa w motocyklach) karosewrii. W efekcie tego po sklejeniu kufrów nie mogłem zaszpachlować miejsc łączenia przez co są one widoczne. Relacja z budowy - Klik Zapraszam do krytyki: [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Sorry, ale to jest forum modelarskie a nie otoMoto.pl czy moto.allegro.pl! Z fotkami prawdziwego sprzętu raczej tam trzeba startować! Szczerze - absolutnie nic nie wskazuje na to, że jest to model. Po prostu perfekcja w każdym calu i majstersztyk! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 No no,super motorek, silnik jak lusterko :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 SIC!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Świetnie wykonany model, po prostu brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Pomyliłeś chyba skalę.... Powinieneś temat wrzucić do działu WALKAROUND 1:1... REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Czadzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Zachęcam cię do sklejania modeli motocykli bo są naprawde ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 To ja mam pytanie troche z innej paczki ale zwiazane z motorami .Chciałbym sie dowiedziec czy można kupic w takiej skali jak ten motor ale cos z zabytkowych motorów typu Triumph NSU , BMW?? Przepraszam za wykorzystanie teamtu ale model jest świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 BBOOMMBBAA naprawdę piękna robota A jak tam siedzenie miękkie Aha no i jak spalanie Ale napisz z czego jest siedzenie bo przyznam się bez bicia że do relacji nie zaglądałem Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Modelik super się prezentuje. Przyznam, że gdy pierwszy raz otworzyłem galerię to pomyślałem, że umieściłeś fotki jakiegoś prawdziwego motocyklu... To powinno być w walkaround, a nie tu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Wielkie dzięki za miłe komentarze Ale napisz z czego jest siedzenie bo przyznam się bez bicia że do relacji nie zaglądałem Siedzisko wykonane jest z jakiegoś miękkiego plastiku, coś jakby guma. To ja mam pytanie troche z innej paczki ale zwiazane z motorami .Chciałbym sie dowiedziec czy można kupic w takiej skali jak ten motor ale cos z zabytkowych motorów typu Triumph NSU , BMW?? Tak na szybko znalazłem kilka fotek modeli w 1:6 (obecnie są na ebay'u): Obecnie licytuję nastepnego Harleya, jak dobrze pójdzie to za dwa dni będzie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Brawo Tornado! Model wykonany na najwyzszym poziomie. I pomyslec, ze chciales go sprzedac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 szczena opada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Dziękuje bardzo tornado !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Nie wiem na ile jest to efekt skali, ale to... to jest.... yyyy..... zbyt piękne aby nie było prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Cudowny model a w szczególności kolor. Uwielbiam czerwień. Zawsze mnie ciekawiło jak uzyskać ten efekt "granulkowatego" lakieru. Nie wiem jak to dokładnie opisać, że widać takie kwadraciki na lakierze. Jak coś takiego się robi?? I jeszcze raz model odlotowy!!!!! Gratuluje!!;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Model jak każdy zrobiony przez Ciebie jest idealny. A lakier ten jest z brokatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Ej, ten motocykl naprawde wyglada jak prawdziwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Aż mi szczena opadła. Wielkie piwo dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Nie wiem co wy w tym widzicie, no ale "fajny modelik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 orfeusz dzięki za info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Wielkie dzięki koledzy za tak miłe komentarze Zawsze mnie ciekawiło jak uzyskać ten efekt "granulkowatego" lakieru. Nie wiem jak to dokładnie opisać, że widać takie kwadraciki na lakierze. Jak coś takiego się robi?? Lakier to metalik, aby uzyskać wiecej takowych "kwadracików" należy do bazy dodać perłę - czym więcej jej dodasz (perły) tym więcej będzie "kwadracików". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Nie wiem jakim cudem ale dopiero teraz trafiłem na tą galerię ciapa ze mnie aż głupio się przyznać. Nie zmienia to faktu że ten model niezaprzeczalnie wywołuje u mnie tzw. "szczękopad" Piękny...po prostu piękny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Bardzo ładny,mam cichą nadzieje że zobaczę go na żywo na biesiadzie w B-stoku w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi