Super_Hans Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Mistrzostwo!!! Niezwykła diorama! Jak zwykle... Liczę, że w nieodległym czasie zobaczę ją na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 32 minuty temu, Super_Hans napisał: Mistrzostwo!!! Niezwykła diorama! Jak zwykle... Liczę, że w nieodległym czasie zobaczę ją na żywo. Dzięki! W każdej wolnej chwili zapraszam Pawle na piwo, tzn. na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Piękna praca. Gratuluję panie kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 To bardzo cieszy, że w naszym krajowym modelarstwie okrętowym pojawiają się pozycje, które niczym nie ustępują światowej „najwyższej półce” a wręcz ją tworzą. Trudno o lepszą dioramę tego typu wykonaną w realistycznej stylistyce. Dobrze też, że takie prace pojawiają się na tym Forum i będą mogły cieszyć oko, a wraz z warsztatem służyć pomocą innym na długie lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 22 Września 2021 Share Napisano 22 Września 2021 Jeśli chodzi o te twoje mikrusy to zawsze urzeka mnie konsekwentnie realizowana kompozycja. Od modelu po podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Września 2021 Autor Share Napisano 22 Września 2021 W dniu 17.09.2021 o 19:43, zaruk napisał: Piękna praca. Gratuluję panie kolego. W dniu 17.09.2021 o 21:58, Slaw_21 napisał: To bardzo cieszy, że w naszym krajowym modelarstwie okrętowym pojawiają się pozycje, które niczym nie ustępują światowej „najwyższej półce” a wręcz ją tworzą. Trudno o lepszą dioramę tego typu wykonaną w realistycznej stylistyce. Dobrze też, że takie prace pojawiają się na tym Forum i będą mogły cieszyć oko, a wraz z warsztatem służyć pomocą innym na długie lata. 13 minut temu, unicaunica napisał: Jeśli chodzi o te twoje mikrusy to zawsze urzeka mnie konsekwentnie realizowana kompozycja. Od modelu po podstawkę Dziękuję Panowie za miłe słowa! Temat dioram od zawsze chodził mi po głowie i od dziecka starałem się je robić. Wcześniej była oczywiście pancerna. Teraz okręty i jakos nie potrafię sobie odpuścić tych dioram, zwłaszcza że w 700ce można teraz naprawdę fajne rzeczy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 gratulacje za okładkę w najnowszym MO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2022 W dniu 5.12.2022 o 21:20, M.A.V. napisał: gratulacje za okładkę w najnowszym MO Dzięki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 WODZU PROWADŹ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 Ale wyróżnienie! GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 Gratulacje. A gdzie go można w realu obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 No brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 Dzięki chłopaki za opinie! 4 hours ago, Endrju said: Gratulacje. A gdzie go można w realu obejrzeć Tylko u mnie w mieszkaniu, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 Po cichu liczyłem, że przyjedzie gdzieś na południe w przyszłym roku (Wrocław, Świdnica). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2022 Jest plan na Wrocław, ale się zobaczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Grudnia 2022 Share Napisano 14 Grudnia 2022 Twoje zdrowie, bo mojego szkoda Mistrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 15 Grudnia 2022 Share Napisano 15 Grudnia 2022 Świetna diorama, pięknie to wszystko wyszło. Zastanawiam się jak mi twój model umknął? Mam pytanie, robiąc rusztowania korzystałeś z jakichś gotowych elementów czy opanowałeś temat własnoręcznie a jeśli we własnym zakresie to z jakich źródeł korzystałeś? Temat mnie żywo interesuje bo kołacze mi się w głowie cos podobnego do mojego Fuso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 15 Grudnia 2022 Share Napisano 15 Grudnia 2022 Chudy...Wielkie brawa, jestes naprawdę Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Grudnia 2022 Share Napisano 15 Grudnia 2022 Z czego robisz ten czary bok makiety w skład którego wchodzą domki i część nabrzeża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 W dniu 15.12.2022 o 15:38, wieslaw_ napisał: Świetna diorama, pięknie to wszystko wyszło. Zastanawiam się jak mi twój model umknął? Mam pytanie, robiąc rusztowania korzystałeś z jakichś gotowych elementów czy opanowałeś temat własnoręcznie a jeśli we własnym zakresie to z jakich źródeł korzystałeś? Temat mnie żywo interesuje bo kołacze mi się w głowie cos podobnego do mojego Fuso. Takie to małe, że można nie zwrócić uwagi Rusztowania robiłem własnoręcznie z rurek miedzianych o różnych średnicach i kawałku hipsu o grubości 0,1mm. Do tego wykorzystałem jakieś resztki drabinek PE. W dniu 15.12.2022 o 15:50, Superbe napisał: Chudy...Wielkie brawa, jestes naprawdę Wielki Dziękuję W dniu 15.12.2022 o 23:58, cloner16 napisał: Z czego robisz ten czary bok makiety w skład którego wchodzą domki i część nabrzeża? Robiłem to z hipsu chyba grubości 1mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 dołączam sie do peanów sliczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi