kapsel Napisano 26 Lipca 2022 Autor Share Napisano 26 Lipca 2022 Dziękuję i cieszę się że się podobają No i japońce mają jakiś taki swój specyficzny urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 Fajnie, że warsztat odkopany i ruszyłeś z przytupem. Bardzo ładna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 28 Lipca 2022 Autor Share Napisano 28 Lipca 2022 Czołem Koledzy Małymi kroczkami do przodu. Dziś poprawiłem pasy szybkiej identyfikacji, oraz czerwone pasy na sterach wysokości. Dodałem także chodniki u nasad skrzydeł. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 31 Lipca 2022 Share Napisano 31 Lipca 2022 (edytowane) Fajny jest, podoba się Edytowane 31 Lipca 2022 przez Marek K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 Witajcie Koledzy Deszczowy weekend poświęciłem na dopieszczaniu ostatnich drobiazgów. Kolejny etap to wash... i tu przychodzę z prośbą. W jakie kolory iść? O ile spód zapuszczę szarym i później przypudruję piaskowymi pigmentami, to nie bardzo mam wizję na górne powierzchnie. Sam w sobie bazowy kolor jest dość ciemny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Lipca 2022 Share Napisano 31 Lipca 2022 Ja używam do takiego kamuflażu AK 2071.Taki fajny ciemny brąz. Uprzedzam jednak że ja się nie znam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi