KRL Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 A-6A Intruder VA-165 Trumpeter 1:32 Model w zasadzie prosto z pudła z dodatkiem kalkomanii. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jery Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Jak zwykle pięknie pomalowany, a na dodatek Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Świetnie wygląda. Muszę w końcu mojego Hobby Bossa dokończyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smialus Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Skąd ta zieleń na wiatrochronie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Godzinę temu, smialus napisał: Skąd ta zieleń na wiatrochronie? Z opisu dołączonego do zestawu kalkomanii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted January 21, 2022 Author Share Posted January 21, 2022 W końcu nabyłem drogą kupna aparat fotograficzny więc zarzucam fotografowanie modeli telefonem. Poniżej próbka mojej pierwszej sesji z aparatem podpowiedzcie mi proszę czy jest różnica w jakości zdjęć ja z pewnością dostrzegam większą ostrość. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarross Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Nie jestem fotografem ale lepsze są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Piękna maszyna,piękny model,piękne malowanie.Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 (edited) 5 godzin temu, KRL napisał: czy jest różnica w jakości zdjęć No pewnie , na starych zdjęciach nie szło upatrzeć bez maski spawacza . A ja mam bardzo przyciemnony ekran . Teraz jest tak po "ludzku" . Z kolei dobrze byłoby zobaczyć nowe zdjęcia także na jasnym tle . Pozdrawiam Hello Edited January 21, 2022 by Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModelFan Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Mam do KRL pytanie, a jednocześnie prośbę. Jeżeli z budowy pozostały elementy A-6A Intruder do wysuniętych klap czy jest możliwość abyś mi je odstąpił. Moje przy próbie przebudowy w/g zdjęć oryginału uległy poważnemu uszkodzeniu i ich naprawa wymaga dziesiątki godzin. Są to części o numerach D12, D13, D14 i D15 wszystkie podwójnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted February 1, 2022 Author Share Posted February 1, 2022 20 godzin temu, ModelFan napisał: Mam do KRL pytanie, a jednocześnie prośbę. Jeżeli z budowy pozostały elementy A-6A Intruder do wysuniętych klap czy jest możliwość abyś mi je odstąpił. Moje przy próbie przebudowy w/g zdjęć oryginału uległy poważnemu uszkodzeniu i ich naprawa wymaga dziesiątki godzin. Są to części o numerach D12, D13, D14 i D15 wszystkie podwójnie. Niestety nie posiadam żadnych części po budowie tego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Bardzo ładny model, podziwiam kunszt. Czym następnym nacieszymy swoje oczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Super. piękna maszyna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts