KRL Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 A-6A Intruder VA-165 Trumpeter 1:32 Model w zasadzie prosto z pudła z dodatkiem kalkomanii. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Jak zwykle pięknie pomalowany, a na dodatek Intruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Świetnie wygląda. Muszę w końcu mojego Hobby Bossa dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Października 2021 Share Napisano 27 Października 2021 Skąd ta zieleń na wiatrochronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Października 2021 Autor Share Napisano 27 Października 2021 Godzinę temu, smialus napisał: Skąd ta zieleń na wiatrochronie? Z opisu dołączonego do zestawu kalkomanii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2022 W końcu nabyłem drogą kupna aparat fotograficzny więc zarzucam fotografowanie modeli telefonem. Poniżej próbka mojej pierwszej sesji z aparatem podpowiedzcie mi proszę czy jest różnica w jakości zdjęć ja z pewnością dostrzegam większą ostrość. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 Nie jestem fotografem ale lepsze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 Piękna maszyna,piękny model,piękne malowanie.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) 5 godzin temu, KRL napisał: czy jest różnica w jakości zdjęć No pewnie , na starych zdjęciach nie szło upatrzeć bez maski spawacza . A ja mam bardzo przyciemnony ekran . Teraz jest tak po "ludzku" . Z kolei dobrze byłoby zobaczyć nowe zdjęcia także na jasnym tle . Pozdrawiam Hello Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelFan Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Mam do KRL pytanie, a jednocześnie prośbę. Jeżeli z budowy pozostały elementy A-6A Intruder do wysuniętych klap czy jest możliwość abyś mi je odstąpił. Moje przy próbie przebudowy w/g zdjęć oryginału uległy poważnemu uszkodzeniu i ich naprawa wymaga dziesiątki godzin. Są to części o numerach D12, D13, D14 i D15 wszystkie podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 20 godzin temu, ModelFan napisał: Mam do KRL pytanie, a jednocześnie prośbę. Jeżeli z budowy pozostały elementy A-6A Intruder do wysuniętych klap czy jest możliwość abyś mi je odstąpił. Moje przy próbie przebudowy w/g zdjęć oryginału uległy poważnemu uszkodzeniu i ich naprawa wymaga dziesiątki godzin. Są to części o numerach D12, D13, D14 i D15 wszystkie podwójnie. Niestety nie posiadam żadnych części po budowie tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Bardzo ładny model, podziwiam kunszt. Czym następnym nacieszymy swoje oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 25 Lipca 2022 Share Napisano 25 Lipca 2022 Super. piękna maszyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi