eLCe Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 (edytowane) To moje drugie w życiu podejście do tej skali i chyba się z nią polubię, wbrew temu co o niej myślałem i mówiłem po pierwszym ulepku. Model wzbogacony o zestaw blaszek z Eduarda. Długo myślałem, czy w jakiś sposób pobrudzić maluszka ale bałem się, że moje pokraczne ręce i tendencja do przesadzania z brudem zakryją w całości efekty pracy, toteż model praktycznie nie ma śladów eksploatacyjnych (niektórym to będzie pasowało, inni mnie za to będą krytykować ). Warto nadmienić, że model i podstawka powstały w 5 dni ponieważ strasznie uparłem się, żeby go zabrać na wystawę do Włocławka (co w sumie się opłaciło ) Na koniec dodam tylko, że aktualnie końcówka rurki pitota jest pomalowana na kolor srebrny a model wzbogaciłem o drabinkę i kliny do kół. Niestety ale z uwagi na brak możliwości nie jestem w stanie w najbliższym czasie porobić nowych/zaktualizowanych zdjęć. Jak tylko znajdę chwilę to postaram się je dorzucić do galerii. Edytowane 28 Października 2021 przez eLCe 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Bardzo ładny modelik, szczególnie patrząc na to jakie to maleństwo. Z tym, że to jest bis a nie MF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 28 Października 2021 Autor Share Napisano 28 Października 2021 2 minuty temu, Matys napisał: Bardzo ładny modelik, szczególnie patrząc na to jakie to maleństwo. Z tym, że to jest bis a nie MF Fakt Pomyliłem skale... MFa robię w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Bardzo ładne maleństwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Października 2021 Share Napisano 29 Października 2021 Piękny, to niesamowite - kiedyś tak wyglądała ładnie zrobiona 72ka. Czujnik (na prawo od ocp na nosie) powinien być srebrny, ale to drobiazg Pozdrawiam ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auta-prlu Napisano 21 Grudnia 2021 Share Napisano 21 Grudnia 2021 Super wyszedł Na pierwszy rzut oka nie widać że to 1/144, i jeszcze powstał w 5 dni - szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Grudnia 2021 Share Napisano 21 Grudnia 2021 Słodziak . Hello PS Ze względu na to , że poza szachownicą nic nie dostrzegam , jaki kraj ma takie zielone kółka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Grudnia 2021 Share Napisano 21 Grudnia 2021 24 minuty temu, Hello napisał: PS Ze względu na to , że poza szachownicą nic nie dostrzegam , jaki kraj ma takie zielone kółka ? To Libia, chociaż nowe rondle to już nie są same zielone kółka - zielone kółka były za Kadafiego czy jak mu tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Bardzo mi się podoba, choć rzeczywiście czyścioch z niego. Pozazdrościć umiejętności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Świetna praca - bardzo mi się podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 Jest jakaś szansa na zoom na kokpit? (o dziwo, mnie tutaj jak nigdy nie przeszkadza, że to czyścioch!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 23 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2021 11 godzin temu, kozborn napisał: Jest jakaś szansa na zoom na kokpit? (o dziwo, mnie tutaj jak nigdy nie przeszkadza, że to czyścioch!) Wieczorem postaram się wyciągnąć go z pudła i pstryknąć jakieś makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 A ja widziałem na "żywca" w Tarnobrzegu i porozmawiałem sobie z autorem. Ależ to malutkie - strach kichnąć, żeby nie poleciał w kosmos Bardzo ładnie zrobiony i oglądało się z przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi