Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję za odpowiedzi. Za śmigło strasznie mi wstyd i je poprawię jak tylko uruchomię lakiernię przy nowym projekcie.

17 godzin temu, filipsg napisał:

Taki ładny, że w IBG zechcieli zrobić swojego :mrgreen:

Nie bardzo rozumiem...

Napisano
1 godzinę temu, jarross napisał:

Nie bardzo rozumiem...

Zero złośliwości, po prostu dzień po wrzuceniu Twojej galerii IBG zapowiedziało własną serię Dory, tylko w 1:72 😉

Napisano

brudzonko spodu pierwsza klasa. Bardzo mi się podoba rdza i wash. Nitowanie własnej roboty?

Napisano
16 godzin temu, kozborn napisał:

brudzonko spodu pierwsza klasa. Bardzo mi się podoba rdza i wash. Nitowanie własnej roboty?

Dzięki, tym bardziej, że to pierwszy samolot od dzieciaka (35 lat temu). Nitowałem sam, też pierwszy raz...

• Like 1
Napisano
23 godziny temu, jarross napisał:

Dzięki, tym bardziej, że to pierwszy samolot od dzieciaka (35 lat temu). Nitowałem sam, też pierwszy raz...

No bez jaj, po takiej przerwie i od razu takie cacuszko???? :o  Wow. Naprawdę, chylę czoła przed Waćpanem. Piękny. Ja po pięciu latach od powrotu do modelarstwa i kilkudziesięciu zrobionych modelach wciąż walę jakieś babole, chociaż się staram.

Napisano
Godzinę temu, GreGG24 napisał:

No bez jaj, po takiej przerwie i od razu takie cacuszko???? :o  Wow. Naprawdę, chylę czoła przed Waćpanem. Piękny. Ja po pięciu latach od powrotu do modelarstwa i kilkudziesięciu zrobionych modelach wciąż walę jakieś babole, chociaż się staram.

Bardzo mi miło. Czołgi lepię od roku ale samolot rzeczywiście pierwszy.