FLECZER Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 8 godzin temu, Thalgonis napisał: Niniejszym, czy mogę prosić ewentualnych zainteresowanych tematem o deklarację uczestnictwa? Z mojej strony jakiś tygrysek znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 Ja tez coś wyszukam w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2021 Dobra, będę uzupełniał na bierząco 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 Czeka mnie LT vz. 38 jako PzKpfw 38 Ausf. A w malowaniu z września 1939, więc wstępnie się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2021 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch 4. Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 Jakiegoś panzera to kupię, zapisuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2021 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch 4. Kolekcjoner WP 5. MajorStachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Temat umarł czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Nie to żebym narzekał czy coś, ale trochę nie rozumiem idei takiego szerokiego projektu. Przekrój całego niemieckiego sprzętu na przestrzeni całej wojny bardzo dobrze się sprawdza w głównych wątkach "pojazdów wojskowych". Projekt grupowy powinien się chyba opierać o jakieś konkretne założenia dotyczące wybranego wydarzenia (np pojazdy z bitwy na Łuku Kurskim, Ardeny itp.) lub techniki wykonania (skraczujemy, malujemy pędzlem, sklejamy zestawy niesklejalne), lub jakiejś niszy tematycznej (prototypy, what if,) Albo jeszcze pojazdy wojskowe w pop kulturze czyli np odtwarzamy Rudego 102, białego Tygrysa czy Shermana Fury albo Girls und Panzer i innych bohaterów kinematografii czy komiksów. Nie chcę torpedować pomysłu jeśli jesteście takowym zainteresowani ale chyba za bardzo się porozdrabniamy w tych sub-forach kiedy w głównych tematach ruch jakby trochę mniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 Temat nie umarł - czekamy do 1.1.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 14 minut temu, TAW napisał: ... Nie chcę torpedować pomysłu jeśli jesteście takowym zainteresowani ale chyba za bardzo się porozdrabniamy w tych sub-forach kiedy w głównych tematach ruch jakby trochę mniejszy. Ruch trochę mniejszy, bo wszyscy raz, że nie mogą się „namacać” otrzymanych od Mikołaja pudełek z modelami, a dwa, że jeszcze „trzeźwieją” PO Świętach a PRZED Sylwkiem Więc ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 22 minuty temu, TAW napisał: Nie to żebym narzekał czy coś, ale trochę nie rozumiem idei takiego szerokiego projektu. Przekrój całego niemieckiego sprzętu na przestrzeni całej wojny bardzo dobrze się sprawdza w głównych wątkach "pojazdów wojskowych". Projekt grupowy powinien się chyba opierać o jakieś konkretne założenia dotyczące wybranego wydarzenia (np pojazdy z bitwy na Łuku Kurskim, Ardeny itp.) lub techniki wykonania (skraczujemy, malujemy pędzlem, sklejamy zestawy niesklejalne), lub jakiejś niszy tematycznej (prototypy, what if,) Albo jeszcze pojazdy wojskowe w pop kulturze czyli np odtwarzamy Rudego 102, białego Tygrysa czy Shermana Fury albo Girls und Panzer i innych bohaterów kinematografii czy komiksów. Nie chcę torpedować pomysłu jeśli jesteście takowym zainteresowani ale chyba za bardzo się porozdrabniamy w tych sub-forach kiedy w głównych tematach ruch jakby trochę mniejszy. Oj tak z Girls und Panzer sie zgadzam jest tam ponad 100 czołgow , samolotów i lotniskowców nie licze, są jeszcze poboczne pojazdy które są na drugim planie. Jedna osoba chyba nie zdoła zrobic ponad 100 czołgów a gdzie samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Teraz, DamianosPL napisał: Oj tak z Girls und Panzer sie zgadzam jest tam ponad 100 czołgow , samolotów i lotniskowców nie licze, są jeszcze poboczne pojazdy które są na drugim planie. Jedna osoba chyba nie zdoła zrobic ponad 100 czołgów a gdzie samoloty. No to szukaj chętnych albo zaproś gości z Japonii i ruszaj projekt międzynarodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Ja także dopisuje swój udział z Kingtigerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch 4. Kolekcjoner WP 5. MajorStachu 6. robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi