FLECZER Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 8 godzin temu, Thalgonis napisał: Niniejszym, czy mogę prosić ewentualnych zainteresowanych tematem o deklarację uczestnictwa? Z mojej strony jakiś tygrysek znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapouch Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Ja tez coś wyszukam w szafie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 Dobra, będę uzupełniał na bierząco 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolekcjoner WP Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Czeka mnie LT vz. 38 jako PzKpfw 38 Ausf. A w malowaniu z września 1939, więc wstępnie się zapisuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch 4. Kolekcjoner WP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorStachu Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Jakiegoś panzera to kupię, zapisuję się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch 4. Kolekcjoner WP 5. MajorStachu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorStachu Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Temat umarł czy co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Nie to żebym narzekał czy coś, ale trochę nie rozumiem idei takiego szerokiego projektu. Przekrój całego niemieckiego sprzętu na przestrzeni całej wojny bardzo dobrze się sprawdza w głównych wątkach "pojazdów wojskowych". Projekt grupowy powinien się chyba opierać o jakieś konkretne założenia dotyczące wybranego wydarzenia (np pojazdy z bitwy na Łuku Kurskim, Ardeny itp.) lub techniki wykonania (skraczujemy, malujemy pędzlem, sklejamy zestawy niesklejalne), lub jakiejś niszy tematycznej (prototypy, what if,) Albo jeszcze pojazdy wojskowe w pop kulturze czyli np odtwarzamy Rudego 102, białego Tygrysa czy Shermana Fury albo Girls und Panzer i innych bohaterów kinematografii czy komiksów. Nie chcę torpedować pomysłu jeśli jesteście takowym zainteresowani ale chyba za bardzo się porozdrabniamy w tych sub-forach kiedy w głównych tematach ruch jakby trochę mniejszy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted December 28, 2021 Author Share Posted December 28, 2021 Temat nie umarł - czekamy do 1.1.22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted December 28, 2021 Author Share Posted December 28, 2021 14 minut temu, TAW napisał: ... Nie chcę torpedować pomysłu jeśli jesteście takowym zainteresowani ale chyba za bardzo się porozdrabniamy w tych sub-forach kiedy w głównych tematach ruch jakby trochę mniejszy. Ruch trochę mniejszy, bo wszyscy raz, że nie mogą się „namacać” otrzymanych od Mikołaja pudełek z modelami, a dwa, że jeszcze „trzeźwieją” PO Świętach a PRZED Sylwkiem Więc ten tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianosPL Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 22 minuty temu, TAW napisał: Nie to żebym narzekał czy coś, ale trochę nie rozumiem idei takiego szerokiego projektu. Przekrój całego niemieckiego sprzętu na przestrzeni całej wojny bardzo dobrze się sprawdza w głównych wątkach "pojazdów wojskowych". Projekt grupowy powinien się chyba opierać o jakieś konkretne założenia dotyczące wybranego wydarzenia (np pojazdy z bitwy na Łuku Kurskim, Ardeny itp.) lub techniki wykonania (skraczujemy, malujemy pędzlem, sklejamy zestawy niesklejalne), lub jakiejś niszy tematycznej (prototypy, what if,) Albo jeszcze pojazdy wojskowe w pop kulturze czyli np odtwarzamy Rudego 102, białego Tygrysa czy Shermana Fury albo Girls und Panzer i innych bohaterów kinematografii czy komiksów. Nie chcę torpedować pomysłu jeśli jesteście takowym zainteresowani ale chyba za bardzo się porozdrabniamy w tych sub-forach kiedy w głównych tematach ruch jakby trochę mniejszy. Oj tak z Girls und Panzer sie zgadzam jest tam ponad 100 czołgow , samolotów i lotniskowców nie licze, są jeszcze poboczne pojazdy które są na drugim planie. Jedna osoba chyba nie zdoła zrobic ponad 100 czołgów a gdzie samoloty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Teraz, DamianosPL napisał: Oj tak z Girls und Panzer sie zgadzam jest tam ponad 100 czołgow , samolotów i lotniskowców nie licze, są jeszcze poboczne pojazdy które są na drugim planie. Jedna osoba chyba nie zdoła zrobic ponad 100 czołgów a gdzie samoloty. No to szukaj chętnych albo zaproś gości z Japonii i ruszaj projekt międzynarodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Ja także dopisuje swój udział z Kingtigerem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 1. Thalgonis 2. Fleczer 3. Klapouch 4. Kolekcjoner WP 5. MajorStachu 6. robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts