barszczo Napisano 14 Lutego 2022 Share Napisano 14 Lutego 2022 4 godziny temu, abtb napisał: A poza tym czerwień FOD- ów powinna bardzo ładnie przełamać to nudne kamo SEA Ja ci dam nudne... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Lutego 2022 Autor Share Napisano 14 Lutego 2022 Poprawiłem, pomaziałem i jakoś tak wyszło: Podmalowałem też wnęki podwozia: Teoretycznie jutro dół a praktycznie też dół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 A co, żeś tak Waszmość przycichłbył... a? Ni widu, ni słychu... Zamkneli cię gdzieś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 38 minut temu, Mitrandir napisał: Zamkneli cię gdzieś? Prawie że A tak jakoś Grzesiu się porobiło - starość nie radość, młodość nie wieczność 40 minut temu, Mitrandir napisał: Ni widu, ni słychu Masz na myśli dział "wiatraczny? Szykuję dwa tematy do zrobienia w tradycyjnych radzieckich barwach ale czy będę dłubał oficjalnie to jeszcze nie wiem. Wszystko wskazuje, że będę sztuka po sztuce kończył oficjalne warsztaty i nic nowego nie będę już pokazywał. Ale może jakiegoś Milusia ku twej uciesze powarsztatuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 14 minut temu, abtb napisał: nowego nie będę już pokazywał. Poj..... Kolega raczy żartować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) 35 minut temu, Moses napisał: Kolega raczy żartować Raczej nie. Galerie i owszem będą ale już bez warsztatów Tematy u mnie czerstwe jak suchary to i nie ma co męczyć forumowiczów Edytowane 15 Lutego 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 A kto Ci takich głupot naopowiadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Musisz zmienić styl pisania na bardziej roszczeniowy i arogancki to wtedy ludzie się zleca jak muchy do ....... . Ps.Zapomniałem dodać że jeszcze musisz dać wyraźnie do zrozumienia że tylko ty masz rację i wszystkie uwagi to sobie mogą wsadzić. Edytowane 15 Lutego 2022 przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 7 minut temu, Moses napisał: A kto Ci takich głupot naopowiadal? Z fusów wywróżyłem 6 minut temu, Xmen napisał: Musisz zmienić styl pisania na bardziej roszczeniowy i arogancki 7 minut temu, Xmen napisał: jeszcze musisz dać wyraźnie do zrozumienia że tylko ty masz rację i wszystkie uwagi to sobie mogą wsadzić. Nie ten typ człowieka ze mnie. Choć co prawda w szaleństwie jest metoda . Jakoś nie mam sumienia pisać w warsztatach głupot w stylu - czym szlifujecie.........., jakiego podkładu używacie...... czy innych pierdół z poziomu przedszkola. Biorę i robię bez jojczenia . A poza tym kto by chciał oglądać warsztat F-101 czy F-5, albo i poczciwej Peszki czy garbatego A-4 Trza skończyć rozgrzebane i udać się do partyzantów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) 7 minut temu, abtb napisał: A poza tym kto by chciał oglądać warsztat F-101 czy F-5, albo i poczciwej Peszki czy garbatego A-4 Ja bym chciał :). To, że siedzę cicho nie znaczy że tematy nie są ciekawe. Myślę, że więcej takich forumowych podglądaczy się znajdzie Edytowane 15 Lutego 2022 przez Roland_Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Po cichu będziesz dłubał Voodoo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 I wszystko jasne... Tomcio strzelił focha i tyle Nie rób scen tylko rób modele, Trzymam kciuki żeby ci szybko przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 Coś wy mi tu ściemniacie panowie Po sąsiedzku chłop jeszcze na dobre pudełka nie otworzyła już trzy strony wątku a u mnie prawie koniec i jakby nie ta dyskusja to ledwie byśmy na drugą stronę przeleźli. O co tu chodzi Po łbie nie walę, odpowiedzi udzielam, tajnikami warsztatu się dzielę . No nic nie kumam z zaistniałej sytuacji. Może za szybko robię 8 minut temu, Mitrandir napisał: Tomcio strzelił focha i tyle Zbyt daleko idące wnioski wyciągasz 8 minut temu, Mitrandir napisał: tylko rób modele Robię przecież cały czas. Nawet w ilościach hurtowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Tyle że Ty seryjnie walisz modele, a somsiad hurtowo sieka posty Nie marudź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 2 minuty temu, Moses napisał: Tyle że Ty seryjnie walisz modele, a somsiad hurtowo sieka posty Nie marudź O to to... mam dokładnie te same doświadczenia co Ty Tomciu Właśnie powiem ilość warsztatów śmigłowcowych, się znacząco zwiększyła co mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 11 minut temu, Moses napisał: hurtowo sieka posty Czyli że co? Pisać o dupie Maryni a nie o budowie? 8 minut temu, Mitrandir napisał: Właśnie powiem ilość warsztatów śmigłowcowych, się znacząco zwiększyła co mnie bardzo cieszy Co mnie w ogóle nie dziwi 9 minut temu, Mitrandir napisał: mam dokładnie te same doświadczenia co Ty Tomciu Może by jakieś stowarzyszenie założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Wrzuc najpierw post. Zaczynam robić model xxxx wiej info juto po 16. Później poproś o dokumentację. Oczywiście w odstępach 5 minutowych.... 1 minutę temu, abtb napisał: Może by jakieś stowarzyszenie założyć Stowarzyszenie narzekających na maly ruch w tematach? Wchodzę w to.... Wogole to powinienem focha na Ciebie Tomku szczelic. Olałeś moje ostatnie galerie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Zaraz zrobimy z tego gorący temat:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 2 minuty temu, Moses napisał: Olałeś moje ostatnie galerie A to jakaś była? Zaraz się zacznie wyciąganie kwitów i pokazywanie paluchem Ja to się muszę najpierw zastanowić i przemyśleć co skrobnąć aby przypadkiem jakiegoś faux pas nie popełnić i autora z błotem nie zmieszać A jak myślisz, skąd wziąłem patent na te anteny na usterzeniu poziomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 To ja polecam tekst uniwersalny: Dzień dobry, śliczności, pozdrawiam (tu wpisać imię). Każdy będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Nawet kliknąć Ci się nie chciało serducha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 ...i nie zużywasz ciężarówki szpachlówki, ryjesz proste linie, kwadratowe kwadraty, okrągłe okręgi, niczego nie deklarujesz, a jakoś tak Ci to estetycznie wszystko wychodzi. Jeszcze forma wypowiedzi, jakaś taka schludna i zrozumiała, człowiek spokojnie czyta i herbata mu się nie wylewa. Taki małoekscytującymedialnie jesteś. Zrób coś z tym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Proszzzz happy juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) 8 minut temu, Moses napisał: Nawet kliknąć Ci się nie chciało serducha To jutro, bo dziś już mi się limit wyczerpał 5 minut temu, Moses napisał: Proszzzz happy juz? Ale żeście dali do pieca 7 minut temu, Soris napisał: nie zużywasz ciężarówki szpachlówki, ryjesz proste linie, kwadratowe kwadraty, okrągłe okręgi, niczego nie deklarujesz, a jakoś tak Ci to estetycznie wszystko wychodzi. Od dawien dawna sugeruję aby ze szpachlą działać oszczędnie i rozsądnie a wszelkiej maści linie i inne formy geometryczne dziergać od wzorników i przy pomocy sprawdzonych narzędzi a nie "od ręki" tatowym gwoździem czy jakimś tam pilnikiem do paznokci buchniętym z kosmetyczki żony. 7 minut temu, Soris napisał: Jeszcze forma wypowiedzi, jakaś taka schludna i zrozumiała, człowiek spokojnie czyta Dziękuję bardzo Edytowane 15 Lutego 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 A mię wydaje się, że abtb ma trochę jak ta kura, co przed kogutem uciekała - ponarzeka trochę, to się ruch w temacie zrobi większy. Widzę, że sąsiad ma jak ja: skromność to największa wrodzona zaleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi