barszczo Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Kończymy chyba najmniej ciekawą część książki. Potem lecimy . Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) No to lecimy. Ostatnia część książki: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 "Na lądzie, morzu i w powietrzu" dostałem w pierwszych latach podstawówki. Na pewno gdzieś jest. Nie wyrzuciłbym. Tak jak i "ABC miniaturowego lotnictwa" Schiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 2 godziny temu, barszczo napisał: No i jeszcze cdn... poproszę bo z prawej mój ulubieniec się ukrywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 53 minuty temu, Artek82 napisał: No i jeszcze cdn... poproszę bo z prawej mój ulubieniec się ukrywa Będzie, będzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin_70 Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Swoją drogą na tamte czasy wyjatkowo udane pozycje i inspiracja dla modelarzy. Ameryki tu nie odkrywano , na przykład koncepcja budowy statków ( modele blokowe ) taka jak w Mkroflocie i Mikromodelach Katzera . Potem popularyzacji modelarstwa przejęła tzw " białą seria " dot. modelarstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Zgodnie z obietnicą An-2 i kolejne konstrukcje z Królowa włącznie. To już przedostatnia porcja zdjęć: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin_70 Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 I jeszcze jedno . Zwróćcie uwagę . Wszystkie zaprezentowane konstrukcje to albo polskie , albo budowane na licencji w Polsce . Takie co to mogłeś zobaczyć na niebie w porcie , albo na drodze. To się wtedy nazywało politechnizacja społeczeństwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Znalazłem jeszcze jedna książkę Horyzontów o podobnej tematyce. Mocno sponiewierana od ciągłego pożyczania. Format taki sam jak pozostałe, tytuł Kolekcja samochodów. W pierwszej części znajdziemy opisy samochodów wraz ze zdjęciami i rysunkami, od Forda T, poprzez Fiata 508 i pochodne, Żuka, Stara ale też Tatrę, Robura, Citroena, Hondę, Mercedesa, aż po Melexa. W drugiej części wszystko o zdalnym sterowaniu modeli kołowych. Oczywiście wrzucę całość: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Kończymy książkę Na lądzie, morzu i w powietrzu: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Stycznia 2022 Share Napisano 28 Stycznia 2022 Tak sobie przypomniałem, jak popatrzyłem na tę stronę, wspaniałe programy A.Słodowego. Cudne rzeczy potrafił zrobić z niczego. Niestety, gorzej było jak się chciało to samo zrobić u siebie w domu... Już ja widzę jak z klocka drewnianego wycinam kadłub Iskry W dniu 26.01.2022 o 15:48, barszczo napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Zaczynamy drugą książkę - Na poligonie i na defiladzie. Mam nadzieję że też się spodoba. Na początek jak zrobić sobie RPGa i T-54: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Jak już ją miałem to oglądałem i oglądałem i oglądałem i do dziś ją lubię sobie przekartkować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) Jedziemy dalej z książką. Od T-55 do ZSU57: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 najbardziej podoba mi sie text: Gotowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Pojazdów ciąg dalszy: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Lutego 2022 Autor Share Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) Kończymy transportery, w następnej kolejności rakiety: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Lutego 2022 Autor Share Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, no to obiecane rakiety na uzbrojeniu LWP: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Nie byłem i nie jestem pancerniakiem, ale te rysunki zawsze na mnie robiły wrażenie. A trenażer czołgowy to nawet próbowałem zbudować. Pamiętam, że skorupka wyszła mi nawet ok, poległem na podwoziu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 20 godzin temu, kopernik napisał: Pamiętam, że skorupka wyszła mi nawet ok, poległem na podwoziu. W jakiej technologii budowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Karton, dokładnie to były pozostałości z rozgrzebanych MM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 (edytowane) Kolejna porcja uzbrojenia rakietowego LWP: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Lutego 2022 Share Napisano 24 Lutego 2022 Kiedyś była moc A teraz mamy coś z tego typu uzbrojenia? Nie mam kompletnie pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Lutego 2022 Share Napisano 24 Lutego 2022 4 minuty temu, jmx62 napisał: A teraz mamy coś z tego typu uzbrojenia? Nasze uzbrojenie rakietowe stoi w fabrykach za oceanem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Marca 2022 Autor Share Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) Wracam powoli do uzupełniania rozpoczętych przeze mnie prezentacji starych książek. Ciąg dalszy rakiet i artylerii rakietowej: Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez barszczo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi