Gościu Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 dziania się nic, ciąg dalszy. Teraz mogę nanosić pasiaki na bojler, póżniej skleić rame z górą, pomalowac wnętrze kabiny...itd..to póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 I tak dzień po dniu....po dniu...po dniu.... Przyznaj się- masz za jazdę bez biletu zasądzone 666 godzin prac społecznych i w ramach odrabiania kary trzaskasz modele kolejowe na wystrój do pokoju jakiegoś ważniaka z sądownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 kurde co fakt to fakt skad masz czas na to wszystko, a co do lokomotywy to pełen podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Chryste Panie! Piękne cieniowanie (bynajmniej ładnie to na zdjęciu wygląda), mistrzowskie wykonanie! Szykuje się niezłe cacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Ludzie, te dwie, czy trzy godzinki na dzień to chyba niewiele(?)...a moze mi się zdaje.... Kolejn trik, to trzymam model niemalze pod nosem i jak sie uriwe 15 min tu, 30 tam... Co do cieni, to pisałem wczsniej, że miałem(mam nadal co bedzie dalej) lekka panikę - nigdy nie malowałem tak duzych powierzchni, w takich kształtach...w końcu to nie czołg, gdzie prawie na ślepo mozna psikać Jutro podcieniuje tender, zobaczym, bo tam z kolei kwadratowe pudło...no nic. Przyznaj się Nie ! I to nie była moja ręka ! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Witam, oj dzieje się dzieje, rośnie w oczach. To będzie naprawdę projekt gigant, musisz mieć do tego niezłe miejsce na wystawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 hm 3 godzinki marzenie ja teraz 10 minut przy king tigerze na rdze poświęciłem to już dużo, ale ciesze że ty masz tyle czasu chociaż mam na co popatrzeć. Czekam cierpliwie na cieniowanie tendera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 To będzie naprawdę projekt gigant Wielu z Nas ma takie "projekty giganty" ;) Wystarczy ustawić siedem modeli po sobie, to chyba to samo. A koledzy z tematyki cywilne..te Ich trucki w jeden dwa cztery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Jeśli jeszcze zastanwaiasz się nad kolejnym ogniwem w twoim łańcuszku to ja proponuję wagon platformę a na nim flak 88 lub jakies beczki skrzynki częściowo przykryte plandeką oraz flak 38 i jacyś ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Rafale! Powiem Ci tak (i chyba będę wyrazicielem woli tzw. większości) !!!! Jeśli nie zobaczymy TEGO modelu (całego składu) na jakimś konkursie modelarskim (a pisałeś już, ze na takowych nie bywasz), to masz jak w banku, że: - wedrzemy się siłą w Twoje progi by 'oblukać' to osobiście, - przyniesiemy 'załączniki', żeby zminimalizować Twój ból po wyważonych drzwiach - summa summarum i tak będziesz miał kaca Więc lepiej jechać z tym chociażby na jeden konkurs - mniejsze straty - skutek ten sam pozdrawiam i.... ... przemyśl to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 pomyslimy, pomyślimy. Więc tego kwadraciaka maznąłem tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 repeta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Wygląda jak rasowy HotRod z tymi płomieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Ale fajne malowanie, "ognisto-gangsterskie odpicowanie kolei" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 wszystko ok, ale jak to się będzie komponować z resztą? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Hmm, malowanie fajne, ale chyba nie te czasy, no chyba, że jest to IIIWW i istnieje nadal IIIRz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 nie, nie, nie... ciągle się przydlądam, wybacz ale nie podoba mi się jak widze to z resztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Rafał ile byś chciał za pomalowanie samochodu w takie płomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Hahahaaaa, nie mogę - no musiałem Spokojnie, beda jeszcze brązowe pasiaki także te zawijaski "zginą" Jednak nie mogłem sie powstrzymać, ta pokusa...te komentarze Rafał ile byś chciał za pomalowanie samochodu w takie płomienie Twisted Evil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Nio wyglądaja bajerancko ale niestety czhyba nie pasuja do lokomotywy z ww2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Szczerze mówiąc co do płomieni mam dziwne uczucie raczej widział bym jakieś kanciate kształty, ale możliwe że będzie inaczej to wszystko wygladało gdy dojdą brązowe pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 finalne kammo, ale nie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 teraz to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Powiem tylko jedno, chciałbym takim pociągiem jeździć do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi