GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) B-17G w 48 z HKM z dodatkami, malowany czym było pod ręką, aluminium to pasta z AK Interactiv, zrobiony w miesiąc. W 2021 dostał wyróżnienie w Łasku. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez GIUSEPPE 20 Cytuj
GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Napisano 5 Stycznia 2022 Przepraszam ale dawno mnie tu nie było i musiałem opanować forum po "remoncie" Cytuj
kapsel Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 U mnie fotki wyświetlają się prawidłowo. Bardzo ładna praca no a wnętrze fiu fiu robi znakomite wrażenie i wyróżnienie w pełni zasłużone. Cytuj
zaruk Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 Piękna praca. Wyrazy uznania za dopracowane wnętrze. Doskonałe odwzorowanie sklejki. Podłoga miała już jakąś fakturę przed malowaniem? Cytuj
GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Napisano 5 Stycznia 2022 Podłoga to blaszka z Edka, ja pomalowałem tylko drzwi Cytuj
zaruk Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 8 godzin temu, GIUSEPPE napisał: Podłoga to blaszka z Edka, ja pomalowałem tylko drzwi Nieważne. I tak jest pięknie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi