GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) B-17G w 48 z HKM z dodatkami, malowany czym było pod ręką, aluminium to pasta z AK Interactiv, zrobiony w miesiąc. W 2021 dostał wyróżnienie w Łasku. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez GIUSEPPE 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 niestety, ale fotki nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2022 Przepraszam ale dawno mnie tu nie było i musiałem opanować forum po "remoncie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 U mnie fotki wyświetlają się prawidłowo. Bardzo ładna praca no a wnętrze fiu fiu robi znakomite wrażenie i wyróżnienie w pełni zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Piękna praca. Wyrazy uznania za dopracowane wnętrze. Doskonałe odwzorowanie sklejki. Podłoga miała już jakąś fakturę przed malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2022 Podłoga to blaszka z Edka, ja pomalowałem tylko drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Gratki wyszedł Super robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 8 godzin temu, GIUSEPPE napisał: Podłoga to blaszka z Edka, ja pomalowałem tylko drzwi Nieważne. I tak jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Tak, środek jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Wnętrze na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Piękna forteca, taka prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi