GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Staroć ale na forum jeszcze nie było. F-14 D TOMCAT, 1/48 TAMIYA, kalki MODELMAKER. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Absolutnie piekny, całe malowanie, a szczególnie wnętrze dysz czapki z głow:) Był chyba w Łasku w 2019r. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Jacek Kryszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2022 Tak miałem go tam wtedy w Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Dałeś czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Przepiękny , można zobaczyć warsztat . Chętnie zobaczę zmagania z malowaniem . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Dzieło sztuki, piękna praca! Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Ale petarda . Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Piękny !!!! Też podziwiałem w Łasku - świetnie odwzorowane zużycie tego konkretnego egzemplarza Bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2022 Dziękuje za opinie. Warsztat można zobaczyć w pierwszym numerze "KIT BUILD" wydawnictwa "KAGERO", razem z świetnym modelem w skali 1/72 autorstwa Roberta Skałbania. Tak, tak, wiem chwale się, ale jedynie tam można zobaczyć warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 (edytowane) W polskiej przestrzeni modelarskiej nie było do tej pory tak dobrze pomalowanego F-14. Piszę to na wstępie, by mocno wybrzmiało. Tomcat w malowaniu retro VF-41 Moralezza to bardzo podobny poziom w zakresie realizmu. Znam Twoje podejście, co też wiele razy pisałeś, że robisz tak by przede wszystkim model się podobał. I że nie musi kropka w kropkę odwzorowywać pierwowzoru. A tu jest inaczej. Bo jest niemal dokładnie tak jak na zdjęciach tego konkretnego egzemplarza. Skąd inąd wiem, że dość mocno czytałeś zdjęcia tego samolotu, co na modelu widać. Nie ma tu przypadku i tak często oglądanego na modelach manieryzmu. Niesamowity model, w jednym z moich ulubionych malowań. Edytowane 13 Stycznia 2022 przez Marcin Witkowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 W dniu 7.01.2022 o 21:11, GIUSEPPE napisał: Warsztat można zobaczyć w pierwszym numerze "KIT BUILD" Z tego właśnie powodu kupiłem to wydanie. Będzie się na czym wzorować gdy kiedyś nadejdzie mój czas na malowanie F-14. A sam model to uczta dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi