sjr Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Pierwszy ukończony model w tym roku, Mustang P-51B od Hasegawy wzbogacony częściowo blaszkami Parta. Malowanie Gunze/Tamiya/AK Wrażenia ze składania pozytywne, praktycznie nie używałem szpachli. Dodałem nitowane klap. Wydaje mi się że na żywo model wygląda lepiej, jakoś nie mogę się nauczyć robić dobre galerie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Gratuluję ukończonego modelu ! To chyba pierwszy model ukończony w tym projekcie grupowym. Bardzo ładny i bardzo mi się podoba. A co do zdjęć to możesz potestować inne tła oraz popracować z doświetleniem bo na niektórych zdjęciach tego brakuje. Ogólnie jestem jak najbardziej na TAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Jest dobrze. Wyjmij tylko tą lampkę z wnęki podwozia i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Bardzo ładnie się prezentuje. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Efekt końcowy świetny, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 10.01.2022 o 11:09, marek d napisał: Jest dobrze. Wyjmij tylko tą lampkę z wnęki podwozia i git. I drut, też wyjmij.. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 8 godzin temu, greatgonzo napisał: I drut, też wyjmij.. Fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2022 Z chęcią bym usunął reflektor i drut ale mam obawy ze ten zabieg wygeneruje podmalunki pędzlem których się obawiam. Na razie zostawię tak, póki nie jest wytykany przez inne modele na półce skrzydłem niech stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi