Mitrandir Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 (edited) Izraelska modyfikacja śmigłowca AH-64D Apache. Jak wiadomo, wszelkie izraelskie śmigłowce są na obowiązujacą modłę dopasowywane do warunków pola walki bliskiego wschodu. Najeżone czujnikami, systemami obronnymi, które mają zwiększyć i możliwości bojowe i możliwości przetrwania w ekstremalnych warunkach ciągłego konfliktu, czynią z nich niepowtarzalne tematy do prac modelarskich. Ciekawe i nietuzinkowe rozwiązania nie rzadko są tematem wspaniałych prac. Z "koszernym " Apache było dokładnie tak samo Model wykonany z użyciem konwersji firmy Army Cast i kalkomani Print Scale'a. Miłego oglądania Edited January 25, 2022 by Mitrandir 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Bardzo ładny, świetnie wygląda w tej konfiguracji . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Super. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 Widzę że matrix zgłupiał... dwa razy wkleiło tą samą galerię Już zgłosiłem na administracji, nie musicie się denerwować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Piękna robota! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 Dzięki administracji już nie ma przynajmniej rozdeojenia jaźni (galerii) Dzieki wielkie i cieszę się że się podoba. Jeszcze 5 zaległych galerii i bedzie na bierząco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 lodzio miodzio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Nie zauważyłem, a to przecież moja ulubiona tematyka. Mam też tę konwersję, będę musiał kupić model Academy i go popełnić. Mnóstwo detali, gratki za wykonanie. Dodatkowy plus za mocowanie łopat. Jedyna łyżka dziegciu to trochę nieostre zdjęcia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted February 4, 2022 Author Share Posted February 4, 2022 Godzinę temu, GreGG24 napisał: Nie zauważyłem, a to przecież moja ulubiona tematyka. Mam też tę konwersję, będę musiał kupić model Academy i go popełnić. Mnóstwo detali, gratki za wykonanie. Dodatkowy plus za mocowanie łopat. Jedyna łyżka dziegciu to trochę nieostre zdjęcia. Niestety fotografem nie jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Bardzo ładny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 9 minut temu, GEM napisał: Bardzo ładny. A dziękuję Grzesiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 piękny on... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 super - jak zwykle piękny model 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts