Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Izraelska modyfikacja śmigłowca AH-64D Apache. Jak wiadomo, wszelkie izraelskie śmigłowce są na obowiązujacą modłę dopasowywane do warunków pola walki bliskiego wschodu. Najeżone czujnikami, systemami obronnymi, które mają zwiększyć i możliwości bojowe i możliwości przetrwania w ekstremalnych warunkach ciągłego konfliktu, czynią z nich niepowtarzalne tematy do prac modelarskich. Ciekawe i nietuzinkowe rozwiązania nie rzadko są tematem wspaniałych prac. Z "koszernym " Apache było dokładnie tak samo Model wykonany z użyciem konwersji firmy Army Cast i kalkomani Print Scale'a. Miłego oglądania Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Mitrandir 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Bardzo ładny, świetnie wygląda w tej konfiguracji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2022 Widzę że matrix zgłupiał... dwa razy wkleiło tą samą galerię Już zgłosiłem na administracji, nie musicie się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Piękna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2022 Dzięki administracji już nie ma przynajmniej rozdeojenia jaźni (galerii) Dzieki wielkie i cieszę się że się podoba. Jeszcze 5 zaległych galerii i bedzie na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 lodzio miodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 Nie zauważyłem, a to przecież moja ulubiona tematyka. Mam też tę konwersję, będę musiał kupić model Academy i go popełnić. Mnóstwo detali, gratki za wykonanie. Dodatkowy plus za mocowanie łopat. Jedyna łyżka dziegciu to trochę nieostre zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 Godzinę temu, GreGG24 napisał: Nie zauważyłem, a to przecież moja ulubiona tematyka. Mam też tę konwersję, będę musiał kupić model Academy i go popełnić. Mnóstwo detali, gratki za wykonanie. Dodatkowy plus za mocowanie łopat. Jedyna łyżka dziegciu to trochę nieostre zdjęcia. Niestety fotografem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Lutego 2022 Autor Share Napisano 20 Lutego 2022 9 minut temu, GEM napisał: Bardzo ładny. A dziękuję Grzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 piękny on... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 super - jak zwykle piękny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi