Klapouch Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Taka sobie ciężarówka. Model (dla mnie) trudny, dużo części, wiele elementów przy podwoziu trzeba dorabiać z drutów. Części, które są wymagają dużo pracy. Raczej nie wart swojej ceny i zdecydowanie wymagający większego doświadczenia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Paka bardzo fajnie wyszła. Przyjemny szkrab. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Żywica nigdy nie warta swojej ceny W dodatku trzeba do niej mieć wprawę - jak na 72 to wyszło całkiem nieźle No i fajne malowanie robi robotę ! chociaż szkoda że paki nie zrobiłeś "na drewno", byłoby jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 mam jedną ciężarówkę z Armady i powiem szczerze - masakra! Mnóstwo niedopracowanych części i niedolewek. Kupiłem cysternę, a w modelu instrukcja do zwykłej ciężarówki, Na pytanie do producenta o instrukcję do cysterny, odpisali mi... żebym poszukał zdjęć oryginalnych cystern w necie A tych Roburów trochę u nas jeździło w LWP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 @bulik58 a po co w cytacie wrzucasz całą galerię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 5 minut temu, bulik58 napisał: A jest to jakis problem dla ciebie? Nie ma łatwo! Wnioski wyciągnij sam. 7 minut temu, bulik58 napisał: Przecierz nie musisz tego ogladac PrzecieŻ równieŻ nie musisz tego cytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Lutego 2022 Autor Share Napisano 3 Lutego 2022 11 godzin temu, M.A.V. napisał: Żywica nigdy nie warta swojej ceny W dodatku trzeba do niej mieć wprawę - jak na 72 to wyszło całkiem nieźle No i fajne malowanie robi robotę ! chociaż szkoda że paki nie zrobiłeś "na drewno", byłoby jeszcze lepiej Widzę po niektórych elementach, gdzie kupiłem sobie "lepsze" narzędzia tj gąbki ścierne 3m, nożyk olfa i CA rzadki. Wprawa, wprawa i jeszcze raz wprawa. Oszklenie chyba najsłabiej - cięte z arkusza Tamiya, choć muszę przyznać, że sam model nie ułatwia - buda w całości wymusza klejenie na zewnątrz, albo akrobacje przy klejeniu w środku (jak boczne szybki). Te najmniejsze zalałem po prostu żywicą i chyba to nie jest najgłupszy pomysł, choć wymaga dopracowania. Z drewnem tak - mam nawet szablon, ale słoje raczej na 1/35 niż 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 A ja się tylko czepię że ten zielony trochę zbyt oczoj*bny jak dla mnie i dla urozmaicenia bym zrobił pakę w kolorze drewna. Ale ogólnie spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Lutego 2022 Autor Share Napisano 3 Lutego 2022 Tak - ten odcień to moja słabość, ale co poradzę skoro mi się tak podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 Wyszedł pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 Niemiecki samochód na "R" wyszedł dobrze, ale rozumiem o czym mówisz. Świetna praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Te opony to opony kierunkowe, u ciebie są w złym kierunku. Model się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 Pojęcia nie miałem, a instrukcja… cóż, jest jaka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi