Evildead Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) Ciekawe co Koba na to , zachowasz się czy do łagrów bilet , może lep dalej ,dobrze idzie Edytowane 16 Grudnia 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 Jaki koba,jakie zachowanie kogo? Nie rozumiem wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Teraz, MayonesEXG7 napisał: Jaki koba Stalin znaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Wesołych Świąt Edytowane 24 Grudnia 2023 przez MayonesEXG7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Przyszły blaszki edka,waloryzuje. Coś tam, coś tam. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Mały upgrade Edytowane 31 Grudnia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia (edytowane) Skrzynie na sucho. Coś tam do przodu. Edytowane 11 Stycznia przez MayonesEXG7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Ładnie idzie! I za lutowanie się wziąłeś... A co to za blaszka z wycięciami na ostatnim zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Połknął bakcyla blaszek , super, ciekawsza robota jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Nie wiem, co kacapy tam chowali?Kwadrat może klocek,pod lewar nie znam się. Coś tam dłubię powoli bardzo. Myślę,że z putty gluty zrobie obramowania wizjerów dowódcy bo to słaby detal. Taki płaski Edytowane 12 Stycznia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Jak już tak lecisz na bogato to może warto by było jeszcze poprawić mocowanie zbiorników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Plastiki zvezdy, robileś blaszki z mocowaniem od nowa. Nie ma się co dziwić. Chyba,że z hipsu dorobie i wsio. Nie kupuje nic do niego,bo i tak za dużo na teciaka poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Nie to mocowanie wrzuciłem, chodziło mi o to: Wytnij sobie ten kształt z polistyrenu i wykorzystaj jako szablon do doginania blaszek żeby mieć powtarzalny kształt. Potem kawałek prostego drutu, dwa małe strzemiona i praktycznie gotowe. Nie tak dużo pracy jak się wydaje a sporo zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia I już mi wjechał na ambicję...hehe. Osz Ty, no dobra coś pokombinuję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia A niby czemu masz mieć lepiej i się nie męczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Pamiętam ten warsztat bardzo dobrze .Ścinki się znajdą, na formę zbiorników .Drut, widać grubszy, niż uchwyty. Zaraz od ścinek po baniaki z blachy ale bez tego już. Proszę, mi już nie wjeżdżać z kolejnymi pomysłami Edytowane 12 Stycznia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Trzymam kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Dawaj, rób uchwyty nawet jeden pusty, ludzie tu kibicują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) No dobra, ale spokojnie panowie, powoli. Ale bez wilder skils Edytowane 12 Stycznia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia (edytowane) Relingi zrobione,wizjery kopuły,uchwyty tył ty tyty. Ale spawy zapuszcze,bo tak goło. a nich. Prace,przed zbiornikami aktualnie. Edytowane 18 Stycznia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Wygląda pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia (edytowane) Starałem się poprawić, tak z partoloną robotę wcześniej cupoli-gdzie były dziury w jaskini dla chomika. Obecnie rzeźbie jubilersko uchwyty pod zbiorniki. Tu już ciekawsza robota.Halset moim teciuszkowym mentorem Edytowane 25 Stycznia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia (edytowane) @halsetNie lubię za te zbiorniki .Kombinuje. Kleić blaszki,czy lutować.Dorobiłem spawy wieżowe i uchwyty i błotnikowe hacylki. Wybaczcie,za bordelo bum bum w kabinie. Edytowane 29 Stycznia przez MayonesEXG7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Jak blachy to tylko lutowanie, jak się dojdzie do wprawy to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Godzinę temu, zyziek napisał: Jak blachy to tylko lutowanie, jak się dojdzie do wprawy to sama przyjemność Ja od kilku lat mam lutownicę, cynę, kalafonię i co tam jeszcze potrzeba ale boję się z nią zaprzyjaźnić... Dawaj Majonez, jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi