jrminiatures Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 Witajcie. Tym razem coś w całości z białego metalu. No dobra, środek zbiornika i sakwy to żywica. Model ze stajni japońskiego Model Factory Hiro. Model bardzo wymagający. Każda cześć to liczne linie po formach, nadlewki, kanały wpustowe etc. Wszystko trzeba obrobić, ponawiercać, pogwintować etc. Materiał jest miękki i szybko się odkształca, dlatego wymagany jest wstępny montaż przed malowaniem. Poza tym wszystkim finalnie dostajemy fajna miniaturę. Oglądajcie. oraz detale 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 zupełnie nie moje klimaty ale piękny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 Jako pasjonat motocykli zabytkowych mogę tylko napisać że realizm modelu urywa szczękę Widziałem relację z budowy tego modelu jak i innych tej firmy , modelarstwo na najwyższym poziomie , niestety cena kieszeń urywa i może lepiej o to nie pytać . Natomiast oglądanie jest darmowe tej perełki i to cieszy , trochę też zazdroszczę , chciało by się mieć te cudeńko na półce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 Wybitny model - niezwykła drobiazgowość daje piorunujący efekt. Niezwykle realny wygląd taki, że mógłbyś wystawić na sprzedaż na portalu motoryzacyjnym i ludzie by się zgłaszali. Modelarsko zupełnie nie moja tematyka ale takie modelarstwo nie sposób nie podziwiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 6 Marca 2022 Share Napisano 6 Marca 2022 Szkoda, że tak późno tutaj trafiłem ... Świetna robota, jest na co popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 Przepiękny model, realizm powala. Jedna z firmy która wiedziała jak się robi prawdziwe motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 Piękny. Pozdrawiam, Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Jak ten Lawrence'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi