caughtinthemiddle Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Jak o tym wspomniałeś, to faktycznie ten z lewej się ogólnie zgrabniejszy wydaje niż prawostronny - górna przednia część jest chyba bardziej wydłużona, czy mi się zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Tego by trzeba trochę stiuningować, pogrubić, skrócić przemodelować, oczko poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Urocza jest ta kolorówka w zakresie odwzorowania plam kamuflażu W rekinie też mi nie gra mi kształt grzbietu, położenie oczka i górnej płetwy oraz długość tejże. Właściwie to chyba najlepiej byłoby spróbować go rozrysować na jakimś akuratnym planiku - jak się narysuje fragmenty przy elementach konstrukcyjnych to reszta wyjdzie sama. O ile planik będzie pasował do zdjęcia. A potem jeszcze problem nr 2 - czy model pasuje do planiku i zdjęcia Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez caughtinthemiddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Największy problem, to ja widzę w zębach, których... nie widzę Ten rekin powyżej to i tak jest lepszy od tych wielorybów z pierwszej strony. Rysunek wstępnie przymierzałem do wyprasek z Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 A ja się nie upieram z tymi zębami. Trzeba by było mieć przyzwoitego close upa, żeby to zweryfikować, ale się chyba nikomu nie chciało takowego sdiełać. Ale ale, a wiadome literki i cyferki to Waćpan już skorygował i wysłał gdzie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Zamiast zębów będą fiszbiny, a literki i cyferki skorygował o kilka setnych milimetra oraz nawiązał kontakt paszczowy w celach wiadomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Ciekawa dyskusja, posłucham/poczytam do 16 minut temu, Soris napisał: Zamiast zębów będą fiszbiny, czyli jednak............wieloryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 26 minut temu, Soris napisał: Zamiast zębów będą fiszbiny, Znaczy, że zamiast piły będzie biustonosz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Soris 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Wygląda dobrze Coś czuję że będę zobowiązany nabyć, bo inaczej będzie fala marudzenia w galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 6 Kwietnia 2022 Share Napisano 6 Kwietnia 2022 Ostatnia szansa na oprotestowanie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 6 Kwietnia 2022 Share Napisano 6 Kwietnia 2022 Te dolne "zębate" pod oryginalnymi znakami są w moim odczuciu spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2022 Ładne to to. Biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 W dniu 6.04.2022 o 20:15, neptun1939 napisał: Te dolne "zębate" pod oryginalnymi znakami są w moim odczuciu spoko. Zęby zostały oficjalnie zdementowane przez zdjęcie lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Taka sytuacja: Chyba trzeba pchać powoli w kierunku lakierni 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Jak tam postępy nad Latającym Czołgiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Maja 2023 Autor Share Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) W dniu 25.09.2022 o 23:11, neptun1939 napisał: Jak tam postępy nad Latającym Czołgiem? Postępy są W związku z tym, że zaczęły się ogólnonarodowe "zawody o flaszkę" i ogół społeczeństwa struga z mydła wyrób śmigłowcopodobny, postanowiłem (przewrotnie) skończyć model śmigłowca Podkład: Kawałek blachy pod inne blachy: Przeszejding z wymalowanym miejscem na "akułę" I przedmiotowa "akuła" Tera się zalepi oczko i buźkę i lecę z błekitem na części dolnej Edytowane 8 Maja 2023 przez abtb 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 No ciekawie, ciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Maja 2023 Autor Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Się "klikaczy" nazbierało że Ho, ho Dobrze, że chociaż @barszczo oprócz myszki, ma jeszcze podlączoną klawiaturę - zawsze coś napisze A teraz już na serio - przy niedzieli zająłem się ogródkiem i posiałem "koniczynkę" Następnie psikłem jasno-szarym wg instrukcji Chwila grozy i zdecydowanym ruchem zdjąłem "maski" W sumie - nie jest źle I coś dla tych co siedzą z wywalonymi jęzorami i czekają na : Podsumowując drugi raz - to wyszły takie "japońskie klimaty" czyli jako tako. Ale maźnie sie jakimś łoszykiem i może będzie dobrze. Jak nie "wypali" to jest jeszcze jeden "krokodyl" na stanie. Może za szóstym razem się uda Edytowane 8 Maja 2023 przez abtb 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 Ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2023 Autor Share Napisano 8 Maja 2023 9 godzin temu, abtb napisał: jest jeszcze jeden "krokodyl" na stanie. Takie fotki wrzucę do warsztatu celem podtrzymania dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 9 godzin temu, abtb napisał: Się "klikaczy" nazbierało że Ho, ho Dobrze, że chociaż @barszczo oprócz myszki, ma jeszcze podlączoną klawiaturę - zawsze coś napisze A Ci co mają bezprzewodową klawiaturę to już się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2023 Autor Share Napisano 8 Maja 2023 8 minut temu, rudy0007 napisał: A Ci co mają bezprzewodową klawiaturę Kabel to kabel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 9 godzin temu, abtb napisał: Jak nie "wypali" to jest jeszcze jeden "krokodyl" na stanie. A czemuż "krokodyl" jak to piękna i smukła "łania" 23 minuty temu, abtb napisał: Takie fotki wrzucę do warsztatu celem podtrzymania dyskusji Łania z paszczą rekina to już jest bardzo intrygująca hybryda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 1 minutę temu, abtb napisał: Kabel to kabel A jednak. Czyli to mój ostatni wpis w tym poście bo mam bezprzewodowa na bluetooth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi