Rzeznik Napisano 15 Listopada 2023 Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) 23 godziny temu, abtb napisał: Patrz strona wcześniej - wszystkie etapy malowania pokazane po kolei Aj, przepraszam, nie wpadłem na to, chyba było za wcześnie. I dzięki za wyjaśnienie. Edytowane 15 Listopada 2023 przez Rzeznik Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2023 Autor Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Człap, człap - krokodyl przyszedł W związku z tym, iż walka z sondą DUAS zajęła mi dziś 4,5 godziny to mi sił i chęci nie starczyło na przyklejenie wycieraczek i zrobienie nowej podstawki Także ten - tego, galeria (chyba) za tydzień Edytowane 21 Listopada 2023 przez abtb 15 Cytuj
Xmen Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 Jedna maska jeszcze się ostała na oszkleniu. 1 Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2023 Autor Napisano 19 Listopada 2023 4 minuty temu, Xmen napisał: Jedna maska jeszcze się ostała na oszkleniu. Brawo Nie ma to jak czujność czekisty Teraz to na 100% galeria najwcześniej za tydzień 2 Cytuj
rudy0007 Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 24 minuty temu, abtb napisał: walka z sondą DUAS zajęła mi dziś 4,5 godziny U tak poważnego i wprawionego modelarza takie proste rzeczy tyle czasu zajmują To Ty chyba siedzisz po nocach i z pewnością prace do roboty zabierasz Masz już tam stanowisko do malowania z aerkiem ? 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Bardzo ładnie to camo wyszło to teraz reasumpcja #2 : Edytowane 19 Listopada 2023 przez M.A.V. 3 1 Cytuj
giberes Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, abtb napisał: Człap, człap - krokodyl przyszedł W związku z tym, iż walka z sondą DUAS zajęła mi dziś 4,5 godziny to mi sił i chęci nie starczyło na przyklejenie wycieraczek i zrobienie nowej podstawki Także ten - tego, galeria (chyba) za tydzień https://m.youtube.com/watch?v=ctLP14BeKL8 Edytowane 19 Listopada 2023 przez giberes Nie wiem jak zrobić, żeby kadr był zamiast linku. 1 Cytuj
Xmen Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) 2 godziny temu, abtb napisał: Nie ma to jak czujność czekisty No dobra już się nie odzywam i czekam na galerię. Żeby mnie od czekistów obrażać.Do czego to doszło. Edytowane 19 Listopada 2023 przez Xmen 1 Cytuj
Vieh_san Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 4 godziny temu, M.A.V. napisał: Bardzo ładnie to camo wyszło to teraz reasumpcja #2 : Też na to czekam z utęsknieniem 1 Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2023 Autor Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Oho -sypnęło serduszkami i komentarzami Z tych reakcji wnoszę, że nie ma sensu robić galerii, skoro wszystko zostało już skomentowane W dniu 19.11.2023 o 14:57, M.A.V. napisał: to teraz reasumpcja #2 : W dniu 19.11.2023 o 19:46, Vieh_san napisał: Też na to czekam z utęsknieniem Ale wy marudne jesteście. Zbychu - ja Mi 10 robię metodą starych szkutników - najpierw kadłub musi się wysezonować zanim ruszy się z budową dalej A tak na marginesie - zanim ogłoszę, że warsztat jest zamknięty - dostałem swego czasu takie oto pudło od kolegi @kapsel-a: a w nim: a w szczegółach: - ruskij standard: edziowe blachy ( w tym gronie dokupione przeze mnie UB-32 i Falangi) oraz kalki: (Amerikan Hinds otrzymałem drogą wymiany od Sławka Kusza ) Leszku - WIELKIE DZIĘKI za taki prezent Kolejny krokodyl będzie w malowaniu Fuerca Aerea Del Peru z prawilną paszczą na mordzie: Do tego będzie jeszcze krokodyl Nr 7 w przyjemnych barwach brazylijskich: I tym oto wskazaniem kolejnych kierunków mych działań w dziale wiatracznym zamykam warsztat na głucho Edytowane 21 Listopada 2023 przez abtb 5 Cytuj
kapsel Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 33 minuty temu, abtb napisał: Leszku - WIELKIE DZIĘKI za taki prezent Smacznego Trafił w dobre ręce 1 Cytuj
giberes Napisano 19 Listopada 2023 Napisano 19 Listopada 2023 Godzinę temu, abtb napisał: Kolejny krokodyl będzie w malowaniu Fuerca Aerea Del Peru z prawilną paszczą na mordzie. Do tego bedzie jeszcze krokodyl Nr 7 w przyjemnych barwach brazylijskich I tym oto wskazaniem kolejnych kierunków mych działań w dziale wiatracznym zamykam warsztat na głucho W końcu co krokodyl, to nie śledź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi