greatgonzo Napisano Sobota o 08:56 Share Napisano Sobota o 08:56 Kim jesteś i co zrobiłeś z Markiem, którego znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Sobota o 10:44 Share Napisano Sobota o 10:44 23 godziny temu, marek d napisał: Mam zmienić tytuł jak obok kasują galerie i to nie jedną? Marek nie podążaj tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Sobota o 18:05 Autor Share Napisano Sobota o 18:05 (edytowane) 9 godzin temu, greatgonzo napisał: Kim jesteś i co zrobiłeś z Markiem, którego znamy? .... ale to ciągle ten sam Marek, mało ortodoksyjny, radosny sklejacz choć czasami usiłujący się bardziej zbliżyć od obiektu który odtwarzam. Czasem też bywam złośliwy ale to samo jakoś. 7 godzin temu, Xmen napisał: Marek nie podążaj tą drogą. O wyborze drogi decyduję samodzielnie, dobrze, źle .. ale sam. Czyżby moja ironia była mało czytelna? Sam siebie zacytuję. W dniu 23.05.2025 o 13:22, marek d napisał: Tylko tyle? Mam zmienić tytuł jak obok kasują galerie i to nie jedną? Edytowane Sobota o 18:07 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Sobota o 18:12 Share Napisano Sobota o 18:12 (edytowane) Wybacz Marek ale nie kumam o co chodzi. Cześć. Edytowane Niedziela o 05:53 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano Sobota o 19:35 Share Napisano Sobota o 19:35 W dniu 23.05.2025 o 14:12, greatgonzo napisał: W Dallas po prostu tryskano szpachlówkę na całe skrzydło. (wygląda na to, że ja też mam refleks szachisty) Czyli klapy, pokrywy km-ów i pokrywy zbiorników skrzydłowych też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Niedziela o 14:36 Share Napisano Niedziela o 14:36 Na wstępie zastrzegę się, że historia wykańczania skrzydeł Mustangów zwiera, jakże by inaczej, wątpliwości, niejednoznaczne przykłady i logistyczne dziwactwa. Trzeba z tym żyć, jak zawsze. Pokrywy przedziału uzbrojenia szpachlowano wszędzie. Pokryw zbiorników paliwa nigdzie. Spód skrzydeł w Dallas najprawdopodobniej wykańczano jak w Inglewood. Wszędzie malowano wszystko, oprócz pokryw zbiorników i podwozia. Lotki i klapy pominąłem. Pozostawały NMF wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi