HK1885 Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 No i bardzo ładnie proszę Pana. MiGi żyją, a jak się mają Starfajtery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 30 minut temu, HK1885 napisał: jak się mają Starfajtery? Wytrzymasz do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 6 godzin temu, abtb napisał: Wytrzymasz do niedzieli? No aż jestem ciekaw co tam na niedzielę szykujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 9 godzin temu, abtb napisał: Taka oto sytuacja Chyba w niedzielny poranek będzie można odpalać ekspressy Sobotnia poranna kawa też nieźle smakuje. Bardzo się mnie podobywuje ten samolot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 Model bardzo fajny, ale świetne wrażenie robi też podstawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca Pozwolę sobie odrobinkę wrócić do tematu Kontynuuję prace na modelem Zvezdy - mam nadzieję, że uda się je dopchać do końca za jednym zasiadem Na razie model zyskał pylony uzbrojenia: Skleiłem zestawowy fotel, który wzbogaciłem blaszką Eduarda do modelu Italerii Owa blacha ma numer: i wygląda tak: W sumie jakieś 12 zeta Za tak kolosalną kwotę nie opłaca się dorabiać pasów we własnym zakresie oraz innych pierdułek, np pokręconego jak chiński paragraf celownika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca 10 minut temu, abtb napisał: Pozwolę sobie odrobinkę wrócić do tematu Kontynuuję prace na modelem Zvezdy - mam nadzieję, że uda się je dopchać do końca za jednym zasiadem Na razie model zyskał pylony uzbrojenia: Skleiłem zestawowy fotel, który wzbogaciłem blaszką Eduarda do modelu Italerii Owa blacha ma numer: i wygląda tak: W sumie jakieś 12 zeta Za tak kolosalną kwotę nie opłaca się dorabiać pasów we własnym zakresie oraz innych pierdułek, np pokręconego jak chiński paragraf celownika. Pamiętam, że też byłem uradowany odkryciem, że można na tym świecie jeszcze takie dobro wyhaczyć za tak niewielkie pieniądze. Użyłem tej blaszki w swoim trumpeterowskim ukraińskim Mig-u, przepakowywanym przez IBG. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Godzinę temu, abtb napisał: W sumie jakieś 12 zeta Za tak kolosalną kwotę nie opłaca się dorabiać pasów we własnym zakresie oraz innych pierdułek, np pokręconego jak chiński paragraf celownika. I to jest bardzo słuszna koncepcja. Sam wykorzystuję często blaszki do innych zestawów. Jak się dobrze pogrzebie to można je znaleźć za naprawdę symboliczne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca Kontynuując temat: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca A tu tylko zamknąłem sobie kabinę pilotów - osłona pasuje dobrze Pora na walkę z różnymi małymi i dziwnymi elementami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia Polepiłem trochę blachy i dodałem "gwoździa" z przodu: Pora na podkład i maziaje - może coś z tego będzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia 10 godzin temu, abtb napisał: Polepiłem trochę blachy i dodałem "gwoździa" z przodu: To nie Góźdź, to RZądło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia Trochę przybarłożyłem ostatnio, więc pora odrobinę popchnąć temat do przodu Na początek podkład: oraz maziaje artystyczne: W sumie - jest dobrze Dziś zabawy malarskie i wypalanie dysz w piecu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia Stan na wczorajszy wieczór: Dalsze roboty w toku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Super jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia W dniu 1.08.2024 o 07:26, abtb napisał: dodałem "gwoździa" z przodu: Ostatnio na pikniku w Mińsku podsłuchałem jak napakowany gościu tłumaczył swej towarzyszce, że ten dziób służy do tankowania w powietrzu. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia 51 minut temu, Grzes napisał: Ostatnio na pikniku w Mińsku podsłuchałem jak napakowany gościu tłumaczył swej towarzyszce, że ten dziób służy do tankowania w powietrzu. Tak to jest jak zamiast pakować do głowy pakuje się w bicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Godzinę temu, Grzes napisał: Ostatnio na pikniku w Mińsku podsłuchałem jak napakowany gościu tłumaczył swej towarzyszce, że ten dziób służy do tankowania w powietrzu. A może po prostu o czymś nie wiemy... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia Taka o to sytuacja: Wbrew moim obawom - kalki kładły się rewelacyjnie. W tym tygodniu łosz i brzydzenie. A potem to już montaż końcowy i galeria kiela września Nekst tajm: Ale relacja warsztatowa to już w 2025 roku, bo kalendarz warsztatów zapchany pod sam korek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Bardzo ładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Masz plusa za wybór paszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia Jakby tak : Galeria to już chyba tradycyjnie: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Super jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Sierpnia Autor Share Napisano 28 Sierpnia Dziś tylko trzy literki - SMT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi