Bengal Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 W dniu 11.05.2022 o 10:24, Grzegorz Grabowski napisał: No gdzieś nie doszlifowałem w jednym miejscu na ckm tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 Witam , trochę później niż pisałem w poprzednim poście - ale zrobiłem ten szkic wlotu powietrza . Oczywiście to moja interpretacja zdjęć . Szkic robiłem na kalce technicznej na ksero tablicy z kolorami modelu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Maja 2022 Autor Share Napisano 15 Maja 2022 Ciekawa rzecz Jarku. Tymczasem taki mały "apgrejd pięćdziesiątki". Na razie na sucho, ale być może idę w dobrym kierunku . Jeśli to wyjdzie, ostatnią rzeczą, jakiej będę potrzebował jest karabin z odpowiednim wylotem lufy i tu liczę na kolegę Skinn3ra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 21 Maja 2022 Autor Share Napisano 21 Maja 2022 Zakułem dziada w łańcuchy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Fantastyczny model! Kibicuje w budowie i malowaniu i czekam na finał w galerii, zwłaszcza, że w przyszłym tygodniu przychodzi moja dostawa i planuję założyć warsztat na mój rydwan w wersji MK I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Szwy usunąć by wypadało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 7 minut temu, Dorotka napisał: Szwy usunąć by wypadało.... Jak to obrzezać Merkavę, przecież to świętokradztwo. Takie rzeczy to tylko rabin może robić...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 21 Maja 2022 Autor Share Napisano 21 Maja 2022 13 minut temu, Dorotka napisał: Szwy usunąć by wypadało.... Się usunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 Ja tam nie chce nic mówić, ale dostałem pochwałę od samego Michaela Massa... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 11 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 5 minut temu, piotrkur napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Zrób screena,wydrukuj i powieś na ścianie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 30 minut temu, piotrkur napisał: Zrób screena,wydrukuj i powieś na ścianie.. Taki mam plan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Nie szalej... On tak każdemu pisze, co robi coś z niebieską "gwiazdą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 Czy już naprawdę nie można zażartować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 I czar prysł.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 7 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Czy już naprawdę nie można zażartować? Ja bynajmniej nie jestem zbyt poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 19 minut temu, piotrkur napisał: I czar prysł.. Moją intencją był zwykły, najzwyklejszy żart. No trudno, nie każdy złapał. Nie zawiodłem się tylko pod jednym względem. Reakcja na ten żart była typowo "polska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 Prawie to miałem, ale spiep... zepsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 4 godziny temu, Grzegorz Grabowski napisał: Moją intencją był zwykły, najzwyklejszy żart. No trudno, nie każdy złapał. Nie zawiodłem się tylko pod jednym względem. Reakcja na ten żart była typowo "polska" Chyba Przemku Ty sam zbyt poważnie do tego podchodzisz P.S. Coś tam się w łańcuszkach ułamało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Dorotka napisał: P.S. Coś tam się w łańcuszkach ułamało.... Tak. Ułamał się jeden łańcuszek, przy zdejmowaniu wieży. Łańcuszki trą o górę kadłuba, gdy obracam wieżę, no i trach. Mam jednak wrażenie, że dzięki Tobie Jacku, da się to naprawić Edytowane 22 Maja 2022 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) Drodzy koledzy. Choć nie spodziewam się wielkiego odzewu, ale może ktoś z Was będzie umiał odpowiedzieć na moje pytanie. Jak do jasnej ciasnej, zamontowali tą antenę (patrz czerwone kółko), skoro nie jest ona wetknięta w w gniazdo po środku tyłu wieży? Mam też drugie pytanie. Czy ktoś może wie, co może być napisane/namalowane na tej czarnej fladze? Edytowane 31 Maja 2022 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 2 godziny temu, Grzegorz Grabowski napisał: Drodzy koledzy. Choć nie spodziewam się wielkiego odzewu, ale może ktoś z Was będzie umiał odpowiedzieć na moje pytanie. Jak do jasnej ciasnej, zamontowali tą antenę (patrz czerwone kółko), skoro nie jest ona wetknięta w w gniazdo po środku tyłu wieży? To jest antena od Wind Breakera, gniazdo w wieży niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 36 minut temu, bulik58 napisał: A wiesz chociarz co to za wersja czolgu. Ten pojazd morze miec wiecej anten jak normalnie , tu jeden z przykladow Wiem co to za wersja czołgu. MK2D, na której się wzoruje, też tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi