Rafał B Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 12 godzin temu, Przemek Przybulewski napisał: Ławeczki nie będzie - trafi na pakę I zacząłem układać graty - zostało duuuużo miejsca: Do mnie przemawia taka koncepcja, nawet lepiej, że paka nie jest w całości załadowana. Przybrudzić ją tylko trochę pigmentami i gra gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 1 godzinę temu, Rafał B napisał: Do mnie przemawia taka koncepcja, nawet lepiej, że paka nie jest w całości załadowana. Przybrudzić ją tylko trochę pigmentami i gra gitara. Myślałem żeby dodać jeszcze parę jakiś skrzynek drewnianych, może jakiś garnek, patelnię Mam też opony, to pod plandekę i na to właśnie młot i siekierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 50 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Myślałem żeby dodać jeszcze... No to jak już uważasz Przemek, zrób tak jak czujesz i jak Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 29 minut temu, Rafał B napisał: No to jak już uważasz Przemek, zrób tak jak czujesz i jak Ci się podoba. Sam własnie nie wiem, z jednej strony niby jest ok, ale tak jakoś pusto Bo jakbym dołożył taki stosik, po 2-3 opony na sobie i na to plandekę, albo jakieś szmaty to jeszcze zostałoby miejsce a nie byłoby tak łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 5 godzin temu, Przemek Przybulewski napisał: Bo jakbym dołożył taki stosik, po 2-3 opony na sobie i na to plandekę, albo jakieś szmaty to jeszcze zostałoby miejsce a nie byłoby tak łyso Z tymi oponami pod plandeką faktycznie może wyjść ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 (edytowane) morze jakaś wanna pralka do kompletu i troszkę więcej opon Edytowane 20 Października 2022 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 5 godzin temu, bulik58 napisał: Dorzucilbym troche opon , bo po jednej sztuce i to z roznych rozmiarow to tak troche nijak. Ale ty wiesz najlepiej co i jak dopasowac. Opon będzie więcej 1 godzinę temu, Rafał B napisał: Z tymi oponami pod plandeką faktycznie może wyjść ciekawiej. Dzięki 53 minuty temu, Bartosz Ciesielski napisał: morze jakaś wanna pralka do kompletu i troszkę więcej opon Pralka już jest, opony też się szykują Wstępny układ, opony 2 stosy po 3 sztuki, juz sklejone, plandeka schnie, później malowanie. Oczywiście skrzynka i narzędzia znikną do malowania. Chciałem tylko żeby chusteczka nabrała kształtu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 10 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Opon będzie więcej jakbym mógł coś zasugerować to dopchnij nimi tą zastawkę z desek do węgla : teraz to wygląda strasznie licho (a te "podpórki" wręcz śmiesznie) i poleci bezwładnie na pierwszym ostrym zakręcie rozsypując węgiel po całej pace - ten kawałek pustaka na dole też wygląda słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Października 2022 Autor Share Napisano 24 Października 2022 W dniu 20.10.2022 o 21:14, M.A.V. napisał: jakbym mógł coś zasugerować to dopchnij nimi tą zastawkę z desek do węgla : teraz to wygląda strasznie licho (a te "podpórki" wręcz śmiesznie) i poleci bezwładnie na pierwszym ostrym zakręcie rozsypując węgiel po całej pace - ten kawałek pustaka na dole też wygląda słabiutko Ok, dzięki Pomalowałem plandekę i ułożyłem graty Nie wiem czy coś jeszcze poprawiać, doszło trochę węgla tylko. . . Finałowe ustawienie - czy coś zmieniać, bo już sam nie wiem co gdzie ustawić - a już nie chcę nic dorabiać. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 24 Października 2022 Share Napisano 24 Października 2022 Godzinę temu, bulik58 napisał: Finałowe ustawienie - czy coś zmieniać.... jesli to nie ma byc chodnik (za waski ) to komu ma swiecic ta latarnia i po ten kosz ? Lepiej dac trawke kolo drewa , zabrac kasz i latarnie to wtedy ktos moze tam przejdzie bo inaczej 2 osoby maja problem sie wyminac.Ale to moje zdanie a decyzja nalezy do ciebie. Bulik 58 wiesz czasami trafiają się projektanci geniusz którzy tworzą takie potworki ja już widziałem chodnik tak wąski że wygodniej się szło po jezdni problem był dla 1 osoby a co dopiero żeby dwie się wyminęły 3 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: Ok, dzięki Pomalowałem plandekę i ułożyłem graty Nie wiem czy coś jeszcze poprawiać, doszło trochę węgla tylko. . . Finałowe ustawienie - czy coś zmieniać, bo już sam nie wiem co gdzie ustawić - a już nie chcę nic dorabiać. . Przemek nadal ta decha z węglem wygląda dziwnie jakieś dziury ostre hamowanie i się wywraca tak reszta spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Października 2022 Share Napisano 24 Października 2022 43 minuty temu, bulik58 napisał: Ale to bylo chyba w Sosnowcu? Tam jest wszystko mozliwe , kiedys pojechalem rowerem do Sosnowca a wrocilem na tym Czy w sosnowcu jest Plac Czerwony, na którym rozdają rowery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi