Bartosz Ciesielski Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 a tu taka ciekawostka Kamaz ma uszkodzone oszklenie kabiny ale zobaczcie UAZ a za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Ukraińskie działo samobieżne na podwoziu MTLB z odkrytym przedziałem bojowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Poniszczone HUMVEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Zdobyty MTLB z przeszczepionym uzbrojeniem BRT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Tylko humvee szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 15 Sierpnia 2022 Share Napisano 15 Sierpnia 2022 Cóż to za pojazd ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 15 Sierpnia 2022 Share Napisano 15 Sierpnia 2022 9 minut temu, chorąży napisał: Cóż to za pojazd ? SBA-60K2 Bulat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 W dniu 13.08.2022 o 21:45, Bartosz Ciesielski napisał: Zdobyty MTLB z przeszczepionym uzbrojeniem BRT Przecie to model który robi trumpek MT-LB 6MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2022 21 minut temu, SnajperTBG napisał: Przecie to model który robi trumpek MT-LB 6MB Zmylił mnie te pancerne płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 19 Sierpnia 2022 Share Napisano 19 Sierpnia 2022 BTR-4 Mamba z Krakena I dziwoląg Saxon na expo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 Sierpnia 2022 Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Tigr w wersji łączności ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 Sierpnia 2022 Share Napisano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Tego chyba jeszcze nie było: Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez chorąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Sierpnia 2022 Share Napisano 21 Sierpnia 2022 Ciekawe jest pierwsze zdjęcie; pytanie czy Ukraińcy przejęli BTR-a, czy Ruscy Humvee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 21 Sierpnia 2022 Share Napisano 21 Sierpnia 2022 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Ciekawe jest pierwsze zdjęcie; pytanie czy Ukraińcy przejęli BTR-a, czy Ruscy Humvee... Raczej w tym momencie, to po stronie Ukraińskiej ten komplet Hełmy+umundurowanie na to wskazują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Sierpnia 2022 Share Napisano 21 Sierpnia 2022 Ale symbol na właśnie BTRA to chyba raczej Rosyjscy spadochroniarze. Ukraińcy mają chyba trójząb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Trochę to jednak smutne, bo wygląda jednak na to, że sojusznicy pchają sprzęt, który i tak jest już dla nich średni użyteczny (mam na myśli choćby teraz LR snatch w Afganistanie nazywany przez Brytyjczyków trumna na kołach). Praktycznie Himarsy, Kraby i parę sztuk PHZ2000 to nowoczesna technologia jedynie... Z drugiej strony, jak się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 LR Snatch że zdjęcia powyżej to już w barwach ukraińskich? Bo tablice jeszcze brytyjskie nie zdjęte.?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Pytam, bo mam Land rovera z HobbyBossa i konwersję z Blackdoga. Długo myślałem co z tym zrobić, ale gdybym miał jakieś foto z Ukrainy to temat ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Znowu banderowska szmata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 22 minuty temu, chorąży napisał: Znowu banderowska szmata. Teraz nie wolno tak pisać. To nasi sojusznicy broniący Europy przed rosyjską agresją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Wczoraj ponad 70 000 Czechów powiedziało NIE między innymi dla poparcia banderowskich włądz Ukrainy. Tyle osób wyszło na ulicę w Pradze, w innych miastach też protestowali. Proszę nie publikować barw ludobójców z UPA na tym forum. I tyle w ten sprawie z mojej strony. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Trafiły mi się ciekawe fotki tak tak nie przecierajcie oczu lub okularów to ciężarówka GAZ 51 wojsk FR 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 W dniu 4.09.2022 o 13:09, Xmen napisał: To nasi sojusznicy broniący Europy przed rosyjską agresją. Zawsze w ciebie wierzyłem, przyjacielu. I nie na darmo. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 16 minut temu, socjo1 napisał: Zawsze w ciebie wierzyłem, przyjacielu. I nie na darmo. Michał To my jesteśmy przyjaciółmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi