abtb Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 (edited) F-104G, 331 Eskadra Królewskich Sił Powietrznych, lotnisko Bodø, Norwegia, końcówka lat 70' Edited June 7, 2022 by abtb 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 No ładny ładny Belki sam wystrugałeś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Tradycyjnie. Więcej nie ma co męczyć klawiatury. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Świetny, bardzo się podoba. Zazwyczaj kojarzę norweskie śledzie au naturel, a ten taki trochę inny . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Doskonały. O śledziu rzec można, smakowity. Jak zwykle doskonała robota. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 Dziękuję bardzo za opinie Przyznam szczerze, że z pewną nieśmiałością wrzucałem dzisiejszą galerię - jest to już 19-ta "śledziowa" galeria i chyba tylko najwytrwalsi i "śledziowo zakręceni" jeszcze tu zaglądają Nie będę ukrywał - za tydzień kolejny "śledź" do "skonsumowania" 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Belki sam wystrugałeś? Tak! Zaopatrzyłem się w fotki, dokonałem pomiarów i przeliczeń, wsparłem się materiałami szpiegowskimi i wystrugałem takie coś: Preorder na przyszły łykend : 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 7 minut temu, abtb napisał: z pewną nieśmiałością wrzucałem dzisiejszą galerię - jest to już 19-ta "śledziowa" galeria i chyba tylko najwytrwalsi i "śledziowo zakręceni" jeszcze tu zaglądają Wal pan śmiało.Dobry śledź nigdy nie jest zły. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soris Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Łeee, norweski, a kto tu lubi norweskie...? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 (edited) 14 minut temu, abtb napisał: Tak! Zaopatrzyłem się w fotki, dokonałem pomiarów i przeliczeń, wsparłem się materiałami szpiegowskimi i wystrugałem takie coś: A ja swoich oryginalnych nie mogę znaleźć Można zamówić u Ciebie ze dwa komplety Edited May 8, 2022 by rudy0007 ortografia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 9, 2022 Author Share Posted May 9, 2022 Pojawiły się głosy na pw , że kit wpuszczam z tym uzbrojeniem - nieprawda. Proszę bardzo : 9 godzin temu, rudy0007 napisał: A ja swoich oryginalnych nie mogę znaleźć I cóż mam ci napisać? Może myszy zjadły 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Można zamówić u Ciebie ze dwa komplety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 35 minut temu, abtb napisał: Pojawiły się głosy na pw , że kit wpuszczam z tym uzbrojeniem Kto był na tyle odważny by chcieć podważyć tutaj cokolwiek 36 minut temu, abtb napisał: I cóż mam ci napisać? Może myszy zjadły Podejrzewam jakiś sabotaż jednego z domowników niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 9, 2022 Author Share Posted May 9, 2022 4 minuty temu, rudy0007 napisał: Podejrzewam jakiś sabotaż jednego z domowników Żona czy kot? Jeżeli żona to profilaktycznie zacząłbym się stołować na mieście Ewentualnie u sąsiadki - zawsze można liczyć na deser po obiedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 (edited) z tym kitem to moze byc prawda Na zdjeciu bomby maja nosy czarne, a u Ciebie szare.... Edited May 9, 2022 by BRAVO112 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 śledzie z Norwegii zawsze najprzedniejszego gatunku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soris Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Dobrze, że nie ze Szwecji... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 9, 2022 Author Share Posted May 9, 2022 59 minut temu, BRAVO112 napisał: Na zdjeciu bomby maja nosy czarne, a u Ciebie szare... Stalowe - tak maluje producent bombek Godzinę temu, BRAVO112 napisał: z tym kitem to moze byc prawda To prowokacja jakaś była zagorzałego miłośnika makreli 11 minut temu, Soris napisał: Dobrze, że nie ze Szwecji. Ze Szwecji to tylko Volvo i ABBA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 (edited) W dniu 9.05.2022 o 22:04, abtb napisał: Że Szwecji to tylko Volvo i ABBA I śledzie kiszone w puszkach, mniam. https://youtu.be/D_Am326vwY8 Edited May 10, 2022 by giberes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts