abtb Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) F-104G, 331 Eskadra Królewskich Sił Powietrznych, lotnisko Bodø, Norwegia, końcówka lat 70' Edytowane 7 Czerwca 2022 przez abtb 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 No ładny ładny Belki sam wystrugałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Tradycyjnie. Więcej nie ma co męczyć klawiatury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Świetny, bardzo się podoba. Zazwyczaj kojarzę norweskie śledzie au naturel, a ten taki trochę inny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Doskonały. O śledziu rzec można, smakowity. Jak zwykle doskonała robota. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 Dziękuję bardzo za opinie Przyznam szczerze, że z pewną nieśmiałością wrzucałem dzisiejszą galerię - jest to już 19-ta "śledziowa" galeria i chyba tylko najwytrwalsi i "śledziowo zakręceni" jeszcze tu zaglądają Nie będę ukrywał - za tydzień kolejny "śledź" do "skonsumowania" 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Belki sam wystrugałeś? Tak! Zaopatrzyłem się w fotki, dokonałem pomiarów i przeliczeń, wsparłem się materiałami szpiegowskimi i wystrugałem takie coś: Preorder na przyszły łykend : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 7 minut temu, abtb napisał: z pewną nieśmiałością wrzucałem dzisiejszą galerię - jest to już 19-ta "śledziowa" galeria i chyba tylko najwytrwalsi i "śledziowo zakręceni" jeszcze tu zaglądają Wal pan śmiało.Dobry śledź nigdy nie jest zły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Łeee, norweski, a kto tu lubi norweskie...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) 14 minut temu, abtb napisał: Tak! Zaopatrzyłem się w fotki, dokonałem pomiarów i przeliczeń, wsparłem się materiałami szpiegowskimi i wystrugałem takie coś: A ja swoich oryginalnych nie mogę znaleźć Można zamówić u Ciebie ze dwa komplety Edytowane 8 Maja 2022 przez rudy0007 ortografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 Pojawiły się głosy na pw , że kit wpuszczam z tym uzbrojeniem - nieprawda. Proszę bardzo : 9 godzin temu, rudy0007 napisał: A ja swoich oryginalnych nie mogę znaleźć I cóż mam ci napisać? Może myszy zjadły 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Można zamówić u Ciebie ze dwa komplety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 35 minut temu, abtb napisał: Pojawiły się głosy na pw , że kit wpuszczam z tym uzbrojeniem Kto był na tyle odważny by chcieć podważyć tutaj cokolwiek 36 minut temu, abtb napisał: I cóż mam ci napisać? Może myszy zjadły Podejrzewam jakiś sabotaż jednego z domowników niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 4 minuty temu, rudy0007 napisał: Podejrzewam jakiś sabotaż jednego z domowników Żona czy kot? Jeżeli żona to profilaktycznie zacząłbym się stołować na mieście Ewentualnie u sąsiadki - zawsze można liczyć na deser po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) z tym kitem to moze byc prawda Na zdjeciu bomby maja nosy czarne, a u Ciebie szare.... Edytowane 9 Maja 2022 przez BRAVO112 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 śledzie z Norwegii zawsze najprzedniejszego gatunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 Dobrze, że nie ze Szwecji... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 59 minut temu, BRAVO112 napisał: Na zdjeciu bomby maja nosy czarne, a u Ciebie szare... Stalowe - tak maluje producent bombek Godzinę temu, BRAVO112 napisał: z tym kitem to moze byc prawda To prowokacja jakaś była zagorzałego miłośnika makreli 11 minut temu, Soris napisał: Dobrze, że nie ze Szwecji. Ze Szwecji to tylko Volvo i ABBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) W dniu 9.05.2022 o 22:04, abtb napisał: Że Szwecji to tylko Volvo i ABBA I śledzie kiszone w puszkach, mniam. https://youtu.be/D_Am326vwY8 Edytowane 10 Maja 2022 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi