mikemc Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Witam Pozdrawiam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Dałeś czadu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Ożesz Ty.... Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Śruby jak zwykle na odwrót, to już chyba taka nowa świecka tradycja co? No ale z jakiej to przyczyny glony ominęły c SC kadłuba zaraz pod linią wodną? Nie odpowiadał im brak szkół w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 Śruby podmienie. Na swoją obronę mogę dodać że szukałem jakiś zdjęć. Nic nie znalazłem więc dałem jak instrukcja sugerowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 9 godzin temu, mikemc napisał: Śruby podmienie. Na swoją obronę mogę dodać że szukałem jakiś zdjęć. Nic nie znalazłem więc dałem jak instrukcja sugerowała. Patrząc od tyłu kręcą się lewa w lewo prawa w prawo a nie od lewego do prawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Może i glony coś tam ominęły, ale spokojnie zamiast telewizora może go stawiać w salonie. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 mocno styrana ale podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Te czarne preszejdy też sa takie dość passe. Nie to żebym miał coś przeciwko cieniowankom czy innym SCHEMATYCZNOŚCIOM, ale robi się je po to żeby osiągnąć jakiś efekt, albo coś konkretnie podkreślić, a nie dlatego że można O nagniotach na wręgach tez kiedyś już w jej przypadku dyskutowaliśmy. Jestem na NIE, Do postawienia na telewizorze u kogoś kto nie ma pojęcia, jak znalazł Na Twoim miejscu, nie traktowałbym mojej wypowiedzi zbyt poważnie, ot taki zaczyn dla procesów myślowych przy okazji kolejnego statka. Edytowane 23 Maja 2022 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Te czarne preszejdy też sa takie dość passe. Nie to żebym miał coś przeciwko cieniowankom czy innym SCHEMATYCZNOŚCIOM, ale robi się je po to żeby osiągnąć jakiś efekt, albo coś konkretnie podkreślić, a nie dlatego że można O nagniotach na wręgach tez kiedyś już w jej przypadku dyskutowaliśmy. Jestem na NIE, Do postawienia na telewizorze u kogoś kto nie ma pojęcia, jak znalazł Na Twoim miejscu, nie traktowałbym mojej wypowiedzi zbyt powarznie, ot taki zaczyn dla procesów myślowych przy okazji kolejnego statka. Nie ma sprawy. Wstawiłem fotki by każdy mógł się wypowiedzieć. Dzięki za opinię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 Nie przemawia do mnie to malowanie, jakoś dziwnie wygląda, tak nie bardzo wiadomo, jaki efekt przedstawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 22 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Do postawienia na telewizorze u kogoś kto nie ma pojęcia, jak znalazł Na telewizorze? Na plazmę się nie zmieści, chyba że Rubin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) Ja się na okrętach nie znam. Mi się podoba. Pozdrawiam. Andrzej. Edytowane 27 Maja 2022 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 I fotka tygodnia w kieszeni. Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 Majestatyczny. Cudo Model naprawdę żyje przez to malowanie i brudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 W modelarstwie, jak w każdej dziedzinie sztuki, funkcjonują różne konwencje przedstawiania rzeczywistości. W modelarstwie okrętowym od konwencji „Navigowej” gdzie na modelu będzie się maksymalnie wiernie odtwarzać detale ale będzie on przy tym pozbawiony weteringu (zasady obowiązujące w konkursach są dokładnie skodyfikowane przez World Organisation for Modelshipbuilding and Modelshipsport), aż po właśnie taką konwencję jaką prezentuje ta praca. I jednym będzie się to od strony estetycznej podobać a innym nie. Będzie to tylko sprawą gustu. Tak samo modele utrzymane w konwencji Naviga będą dla jednych „zabawkowe” itp. a dla innych w swój sposób wartościowe. Z mojej strony duży plus za konsekwencję w realizacji jednolitej stylistyki, wymagającej dużego nakładu pracy, a przede wszystkim wysokich umiejętności. Udało się utrzymać w niej cały model co był na pewno niełatwe i to świadczy o klasie Autora. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Mnie sie podoba , wyglada jak ze starych zdjec(cz/b) , troszke przejaskrawiony ale to dodaje mu uroku, no szacun za to ze wszystko fajnie zgrane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi