RH Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Ładne malowanie i ślady eksploatacji. Ja bym jednak zadbał o zaszpachlowanie miejsc łączenia połówek skrzydeł i kadłuba oraz skrzydeł z kadłubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 O, pamiętam ten wynalazek. Po tylu latach chyba pierwszy raz widzę go w stanie złożonym. Poza uwagami jak powyżej, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Lubię Włochów za te ciapy. Tobie zresztą ładnie wyszły; w tej skali mają chyba około 5 mm średnicy, co, jak sądzę, nie było łatwe w malowaniu... Jakie kolory zastosowałeś (chodzi mi o numery Giallo i Verde Mimetico)? Jedno mnie gryzie trochę, mianowicie kalki na prawym stateczniku: nie wlazły w linię pomiędzy statecznikiem a sterem i chyba ogólnie średnio się przejęły płynami do zmiękczania (jestem na to wyczulony bo sam z tym walczę...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 9 minut temu, Helmut napisał: kalki na prawym stateczniku: nie wlazły w linię pomiędzy statecznikiem a sterem W takim miejscu dobrze jest naciąć kalkę skalpelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 2 godziny temu, Roland_Sebastian napisał: W takim miejscu dobrze jest naciąć kalkę skalpelem. Ale chyba przed zmiękczaniem, nie? żeby ładnie wlazła, bo inaczej może sterczeć na krawędziach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 26 minut temu, Helmut napisał: Ale chyba przed zmiękczaniem, nie? żeby ładnie wlazła, bo inaczej może sterczeć na krawędziach? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Bardzo rzadki model. Plus za tematykę , mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Podoba się brawo za ożywienie tego klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi