MayonesEXG7 Napisano 31 Lipca 2023 Autor Share Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) Pacynki z lupą x 3.5 zoom to tak level hard...coś tam idzie. Weź tu znajdź złoty środek Edytowane 31 Lipca 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 31 Lipca 2023 Share Napisano 31 Lipca 2023 Lupa to chyba stałka, a nie zoom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Angard niemieckie tchórze!! Trzech muszkieterów wymalowanych w 99% Trzy Trzy figurki normalnie szok! Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Sierpnia 2023 Share Napisano 3 Sierpnia 2023 Ładne twarze tych figurek. Siedzącemu przyciemnij legginsy, strasznie jasne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Trochę jasno fakt,tamka xf 57 buff sie poprawi. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) Pod malowanie idzie. Jest moc. Usunę jeszcze debonderem vms z skrzynki ale niech zwiąże 5k slow. Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Napisze lepiej jak ten glu remuwer się sprawdza, bo już peesef się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Evildead napisał: Napisze lepiej jak ten glu remuwer się sprawdza, bo już peesef się kończy Klej jest ok. Nawet,jak podkleiłem za dużo kleju to wystygna wolniej niz kropelka/super glue ale mocniej wiąże. Manewry lepsze,bo ciut dłużej można korygować ustawienia. Remover vms odsaczony z pendzla-aplikuje to potem powstaje maź i pędzlem ścieram bo to klejące w dotyku. Po zerwaniu nadmiaru,mokrym pędzlem-wodą odtłuszczam powierzchnie z tego syfu.Można i ludwik z wodą dać też i nada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Karabin wsio zrobiony.Uchwyt sie przesuwq pod lufą. Idzie pod primer i tym razem,pomaziam sobie rozjaśnionym żółtym z olive drabem. Liny na pake z nitki-wikol,woda,akryl vallejo.Zamontuje pierdółki zrobione osobno i tuż przed galerią w całości. Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Września 2023 Autor Share Napisano 7 Września 2023 (edytowane) Zrobiony. Przed galeria dorzucę pozostałe toboły,przestrzały itp. Fotki w galerii na dniach.Troche za ciemna skrzynia browinga hmm. Przynajmniej wyróżnia się na jednolitej bazie shermiego. Trzech muszkieterów angard! jedzie na ustawkę wpierdzielić manto ss manom Edytowane 7 Września 2023 przez MayonesEXG7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Września 2023 Share Napisano 8 Września 2023 Co to, to białe? Ze śniegiem trenujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Września 2023 Share Napisano 8 Września 2023 @MayonesEXG7 - wyrobiłeś się pamiętam twoje pierwsze prace tutaj i widać duży postęp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Września 2023 Share Napisano 8 Września 2023 (edytowane) No i przyprawy poszły do zupy a nie na modele i są w końcu efekty Edytowane 8 Września 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Września 2023 Autor Share Napisano 8 Września 2023 2 godziny temu, M.A.V. napisał: @MayonesEXG7 - wyrobiłeś się pamiętam twoje pierwsze prace tutaj i widać duży postęp Dzięki. Początki nie były łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Września 2023 Autor Share Napisano 8 Września 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Lipstein napisał: Co to, to białe? Ze śniegiem trenujesz? Zmarnowales nalepszą ścieżke mojemu kumplowi, i Ty chcesz,żebyśy z Toba ubili interes! Edytowane 8 Września 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Czy na rozdanie Oscarów w 2024 roku skończysz weathering Shermana?. To niekończąca się opowieść. Początki zawsze są trudne. Dawaj gazu na finiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 (edytowane) Mi się nie śpieszy jak Tobie. Wiem, że zrobiłbyś po każdej innej sztuce 10 shermanów w rok, jak na zamówienie macdrive mcdonald ,Tylko po co? Masz czas, dłub nawet 100. Ja nie mam wolnego na tyle, po to by na wyścigi się wybierać..Serio bo to męczące. Oskara wręcz leonardo, za rolę w " Fury ". Mi nie potrzeba. Edytowane 10 Września 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Śnieg tu bardzo dobrze leży. Tak w sam raz minimalistycznie dla smaczku. Na wierzę też bym trochę dał bardzo delikatnie. A co to za specyfik ten śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 (edytowane) Pastela starta z kredki. Można z minimalizować.. Nie koniecznie Kurz, nie śnieg bo odcień pasteli pod light dust obił się zółty, więc dałem biały. Edytowane 10 Września 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 A ja myślałem, że microbaloons z AK. Proste, tanie i skuteczne - brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 (edytowane) 9 minut temu, TAW napisał: A ja myślałem, że microbaloons z AK. Proste, tanie i skuteczne - brawo. Panzer 4 i wszystko wanna brudzenie to papryka czerwona i pieprz z klejem Kurczaka zrobisz z tego heeh. Edytowane 10 Września 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Września 2023 Share Napisano 11 Września 2023 15 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Pastela starta z kredki Jak dmuchniesz, to poleci w kosmos; utrwal to czymś na kadłubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Września 2023 Autor Share Napisano 12 Września 2023 Moja dzunia, już dawno kupiła pigment fixer to brudzenia. Dałem jej torebke. Mówie idź na zakupy. Wydaj rozsądnie i na głupoty nie wydawaj.Kichnął na shermiego i brud dalej trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Pytanie małe. Czemu nie pomalowales trafienia na olive drab. Powinny byc w kolorze rdzy np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Jaki masz patent na malowanie oczu figurkom? jakim narzędziem (pędzel, igła, coś innego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi