kowal76 Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Skończyłem w końcu ten model . Model zrobiony w formule "diecast", czyli bez washa, brudzenia itp. Szkoda moich nerwów na takie zestawy i po raz ostatni robię model z tej firmy oraz pochodnych. Malowany farbami Gunze. Użylem blaszek dedykowanych do tego modelu i są to anteny oraz kołpaki kół. Nie jestem zbytnio zadowolony z tego modelu, a ostatnimi czasy nawet cieszyły mnie moje ulepki. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 A mi się tam podoba świetny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Nie jest źle, zapuść trochę linie i będzie super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 Fajny podoba się. Co do firmy Eastern Express mam podobne odczucia. Grzebie się teraz w T-38 z tej firmy. Nigdy więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 Podoba mi się, lubię czyste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 Wygląda bardzo ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 Bardzo fajnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 W dniu 25.09.2022 o 16:11, kowal76 napisał: Szkoda moich nerwów na takie zestawy i po raz ostatni robię model z tej firmy oraz pochodnych.... coś w tym jest - ja osobiście mam takie odczucie że im jestem starszy tym mi bardziej szkoda tracić czasu i nerwy na mało owocną walkę z "mydłami" A model wyszedł bardzo przyzwoicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Września 2022 Autor Share Napisano 27 Września 2022 Dziękuję koledzy za miłe słowa. Niespodziewałem się, że przy tym modelu pojawi się tyle pozytywnych opini :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Są modele które dają w kość, które się kończy aby tylko ochaczyc. Antek źle nie wygląda, szkoda że zabrakło już tej chęci aby dać mu ten ostatni szlif, czyli jakiś delikatny wash. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Września 2022 Autor Share Napisano 27 Września 2022 (edytowane) 22 minuty temu, Moses napisał: Są modele które dają w kość, które się kończy aby tylko ochaczyc. Antek źle nie wygląda, szkoda że zabrakło już tej chęci aby dać mu ten ostatni szlif, czyli jakiś delikatny wash. Dzięki. Model jest dla kogoś i washa ma kategorycznie nie być :). Dla mnie to kilka minut roboty, wiec jakby był dla mnie, to wyglądałby nieco inaczej. Edytowane 27 Września 2022 przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 To zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi