ams Napisano 8 Listopada 2022 Napisano 8 Listopada 2022 Witam, chyba pierwszy raz w tym dziale jestem... Modelik zaczęty chyba z 10 lat temu.... z nadzieją, że zarażę tym hobby syna. Niestety znalazł sobie inne hobby (na szczęście pozytywne :c))) Zebrałem się więc w sobie i go skończyłem, tak trochę na "odczep się" I jest... Pozdrawiam 22 Cytuj
wuwumaster Napisano 8 Listopada 2022 Napisano 8 Listopada 2022 Revellowska arcyklasyka - dobrze wyszedł 1 Cytuj
Rafał B Napisano 8 Listopada 2022 Napisano 8 Listopada 2022 Wyszedł całkiem przyjemny dzban. Podoba się 1 Cytuj
barszczo Napisano 9 Listopada 2022 Napisano 9 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 8.11.2022 o 11:40, ams napisał: Zebrałem się więc w sobie i go skończyłem, tak trochę na "odczep się" Jeśli tak wygląda twój model na "odczep się", to jak wygląda taki na maxa? Podoba się . Edytowane 9 Listopada 2022 przez barszczo Cytuj
ams Napisano 10 Listopada 2022 Autor Napisano 10 Listopada 2022 Dzięki za miłe komentarze. 14 godzin temu, barszczo napisał: Jeśli tak wygląda twój model na "odczep się", to jak wygląda taki na maxa? Podoba się . Model naprawdę zrobiony na "odczep się" bo: nie wykończyłem swiatełek pozycyjnych na skrzydłach, przez lata leżakowania i przestawiania z miejsca na miejsce zlamały się trymerki na lotkach i nie miałem cierpliwości ich dorabiać. Zaginął maszt anteny.... I takie tam... Tak na serio to zajmuje się pancerką WWII 1/72. Cytuj
zaruk Napisano 10 Listopada 2022 Napisano 10 Listopada 2022 Fajnie, że go skończyłeś. Przyjemnie się ogląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi