ams Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Witam, chyba pierwszy raz w tym dziale jestem... Modelik zaczęty chyba z 10 lat temu.... z nadzieją, że zarażę tym hobby syna. Niestety znalazł sobie inne hobby (na szczęście pozytywne :c))) Zebrałem się więc w sobie i go skończyłem, tak trochę na "odczep się" I jest... Pozdrawiam 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Wygląda dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Revellowska arcyklasyka - dobrze wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Wyszedł całkiem przyjemny dzban. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Piękności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Jestem na tak fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Listopada 2022 Share Napisano 9 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 8.11.2022 o 11:40, ams napisał: Zebrałem się więc w sobie i go skończyłem, tak trochę na "odczep się" Jeśli tak wygląda twój model na "odczep się", to jak wygląda taki na maxa? Podoba się . Edytowane 9 Listopada 2022 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Listopada 2022 Share Napisano 9 Listopada 2022 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 9 Listopada 2022 Share Napisano 9 Listopada 2022 Gratuluję ...dobrze zrobiony model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 10 Listopada 2022 Autor Share Napisano 10 Listopada 2022 Dzięki za miłe komentarze. 14 godzin temu, barszczo napisał: Jeśli tak wygląda twój model na "odczep się", to jak wygląda taki na maxa? Podoba się . Model naprawdę zrobiony na "odczep się" bo: nie wykończyłem swiatełek pozycyjnych na skrzydłach, przez lata leżakowania i przestawiania z miejsca na miejsce zlamały się trymerki na lotkach i nie miałem cierpliwości ich dorabiać. Zaginął maszt anteny.... I takie tam... Tak na serio to zajmuje się pancerką WWII 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Listopada 2022 Share Napisano 10 Listopada 2022 Fajnie, że go skończyłeś. Przyjemnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi