Konrad-Ciba Napisano 4 Września 2023 Autor Share Napisano 4 Września 2023 (edytowane) Kadłub prawie gotowy. Brakuje jedynie anteny gwiazdowej oraz zaczepów na osłony boczne. Jutro chciałbym zacząć budowę wieży. Edytowane 5 Września 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Września 2023 Autor Share Napisano 6 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 Straszne pokraki te czołgi. Jakkolwiek- temat fajny, zupełnie niesztampowy. Ciekawe dla oka malowanie i kolekcja świetnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Września 2023 Autor Share Napisano 6 Września 2023 20 minut temu, makinen napisał: Straszne pokraki te czołgi. Jakkolwiek- temat fajny, zupełnie niesztampowy. Ciekawe dla oka malowanie i kolekcja świetnie się prezentuje. Będę zupełnie szczery. Japońska broń pancerna kręci mnie najbardziej. Do tego stopnia, że chyba sprzedam dwa nowe T-34 z Dragona na kupno Sumidy w druku 3D. Mam jeszcze nowego Type 95 „Ha-Go” z Dragona. Dziękuję i pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 To śmiało dawaj, to naprawdę dodaje kolorytu do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Września 2023 Autor Share Napisano 6 Września 2023 22 minuty temu, makinen napisał: To śmiało dawaj, to naprawdę dodaje kolorytu do reszty. Ten model jest już pewny. Czekam do 10 na wypłatę - kupie z pensji albo z teciaków, jeszcze nie wiem. Składać go nie musze, tylko malować. Już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Września 2023 Autor Share Napisano 7 Września 2023 Początek prac na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Września 2023 Autor Share Napisano 11 Września 2023 Budowa modelu ma się ku końcowi. Pozostało uzbrojenie główne oraz pare detali. Teraz pewnie zabiorę się za Churchilla MK. III ponieważ muszę czekać na części, które będą pod koniec miesiąca. W między czasie pewnie skończę malowanie akcesoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Września 2023 Autor Share Napisano 12 Września 2023 Trójka się robi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 OMG ale on jest brzydki!!Jakieś dodatki i inne fantazje planujesz?Malowanie jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Września 2023 Autor Share Napisano 13 Września 2023 Będzie Kingforce. Z dodatków mam blachy Voyagera i pewnie jeszcze coś tam dobiorę do niego. Fajnie się składa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Planujesz robić resztę rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 Tego chce ale jest cholernie drogi i ciężko dostępny. Na Ebay czasami ceny sięgają 600zł. Już sobie trochę na niego uzbierałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Łoł, ambitnie, bardzo rzadki pojazd, wart popełnienia, chociaż cena dość wysoka..m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Łoł, ambitnie, bardzo rzadki pojazd, wart popełnienia, chociaż cena dość wysoka..m Napewno ciekawie to będzie wyglądać na półce. Cena, jak cena. Mogłaby by niższa ale ja na to wpływu nie mam. Model jest dosyć duży więc jakoś to rekompensuje. Tymczasem pare kroków do przodu. Edytowane 14 Września 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 15 Września 2023 Autor Share Napisano 15 Września 2023 (edytowane) Post sponsorowany ale gdyby te gąsienice były złe to bym ich nie polecał. Myśle, że trzeba wspierać polskich producentów. Gdyby ktoś sobie chciał zbudować Churchilla może się zastanowić nad ich kupnem. Ten post miał być tylko na Instagramie ale dodaje to naprawdę ze swoich chęci tutaj. Gąsienice z firmy panzerwerkdesign.com.pl do modeli czołgów z serii Churchill. Druk 3D oparty ma oryginalnej części z pojazdu. Elementy są naprawdę bardzo dobre - świetnie wydrukowane, mają delikatne numery nabite na froncie. Montaż pinów bezproblemowy. Porządny wyrób. Na stronie jest o wiele więcej gąsienic do różnych pojazdów i nie tylko. Do Pz. IV też mam gąsienice z tej firmy i są równie dobre co te wyżej. Edytowane 15 Września 2023 przez Konrad-Ciba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 15 Września 2023 Autor Share Napisano 15 Września 2023 (edytowane) Jeszcze tylko skrzynka amunicyjna, łańcuch i tuby na amunicję i akcesoria gotowe. Edytowane 15 Września 2023 przez Konrad-Ciba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Września 2023 Autor Share Napisano 19 Września 2023 Gotowy do malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Września 2023 Share Napisano 19 Września 2023 Wiadereczko skąd, jeśli można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Września 2023 Autor Share Napisano 19 Września 2023 12 minut temu, Lipstein napisał: Wiadereczko skąd, jeśli można? Nie wiem, miałem już sklejone w magazynku. Kupione lata temu było to wiadro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 19 Września 2023 Share Napisano 19 Września 2023 Wiaderka blaszane robi eureka xxl 2sztuki z lejkiem . Kod EU-E-001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 20 Września 2023 Autor Share Napisano 20 Września 2023 Najlepsze wiadra jakie robiłem to z zestawu MiniArt. Bezproblemowe i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Akcesoria bardzo zacnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 20 Września 2023 Autor Share Napisano 20 Września 2023 40 minut temu, zaruk napisał: Akcesoria bardzo zacnie pomalowane. A dziękuje. Boje się o malowanie pojazdu. Nie wiem czy dam radę zrobić takie ładne, płynne przejścia aerografem. Mam H&S CR Plus 0,2 ale powiem szczerze, że szału nie ma a ja sam dobry w malowaniu nie jestem. Myśle nad kupnem FE-180K jak Nightshift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Jakiego metalizera używasz do mg34 na lufie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi