Konrad-Ciba Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego We wtorek odbieram czwartą czwórkę z Bordera więc muszę trochę podgonić z budową tego pokraka. Gąsienice, tylny i przedni pancerz, dolny kadłub oraz zawieszenie już gotowe. Pora na nadbudówkę i wieżę. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego Jaka będzie czwarta wersja czwórki? Pozdrawiam. K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Dawaj DAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 39 minut temu, WPR napisał: Dawaj DAK Krótko lufowa też będzie ale jeszcze nie pora na nią. Miałem ochotę na Bordera i w sumie mam dwa nowe modele. Jeden na podwoziu czwórki a drugi model to czwórka w innej wersji w fajnym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego Borderowy Pz. Kpfw. IV Ausf. J w późnej wersji się zaczął robić. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Na pierwszy rzut oka do pudełka.... dużo frajdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego 1 minutę temu, rhinoceros napisał: Na pierwszy rzut oka do pudełka.... dużo frajdy! Tak! Lubie sobie składać a ten zestaw przynosi mi faktycznie frajdę. Po Beobie z Bordera musiałem sobie jakiegoś kolejnego Bordera zrobić. Niestety jest problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego (edytowane) Mój leżakuje, więc takie niespodzianki mogą być jeszcze przede mną... Kiedyś popełniłem taki model z Dragona, ale walczyłem z blaszkami. Edytowane 27 Lutego przez rhinoceros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego 7 minut temu, rhinoceros napisał: Mój leżakuje, więc takie niespodzianki mogą być jeszcze przede mną... Przepatrz sobie części. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Napisałem maila do sklepu a także do osoby która mi kopiuje elementy. Czekam na rozwój sytuacji. Szkoda bo byłem mega pozytywnie nastawiony do tego drugiego Bordera po złożeniu Beoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Na wieży brakuje jedynie osłon. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Mojehobby jak zwykle w formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego No to teraz wypatrywać zestawu bez błotników za -25% 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego 2 godziny temu, produdi napisał: No to teraz wypatrywać zestawu bez błotników za -25% Niee, będzie piąta czwórka tylko bez mocowań na błotnikach. Już mam referencje do niej i czekam na paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Zawieszenie gotowe. Pora na resztę oraz następną czwórkę która będzie jutro. Piąta będzie “11”. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego W dniu 27.02.2024 o 20:34, rhinoceros napisał: Mój leżakuje, więc takie niespodzianki mogą być jeszcze przede mną... Kiedyś popełniłem taki model z Dragona, ale walczyłem z blaszkami. Masz może od niego jeszcze kalkomanie? Chodzi o te “11” po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Medal się należy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Hehe, dzięki ale pracy to dziś będzie jak kolejną czwórkę odbiorę. Będę chciał dotrzymać postępem do tej wyżej. Narazie tylko usunąłem uchwyty z błotników oraz wywierciłem otwory. Jak porobię dziś nowego to wstawię zdjęcia wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 21 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: Zawieszenie gotowe. Pora na resztę oraz następną czwórkę która będzie jutro. Piąta będzie “11”. Pozdrawiam. K. Mi się wydaje że w tym pojeździe było koło napinające wcześniejszego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Dzień dobry. Jeżeli chodzi o koło to temat nie jest do końca jeszcze rozstrzygnięty. Póki co po prostu sobie skleiłem to które pewnie i tak będzie w drugim czołgu - tym zwykłym, nie “11”. Wystarczy je tylko przełożyć, nie jest przyklejone. Przełożyłem także wieżę do zwykłego, którego dziś robiłem - na “11” nie będzie przeciwlotniczego karabinu. Jestem zadowolony z postępu bo nawet posklejałem. Ten zwykły narazie także nie ma elementów do wyboru które są w zestawie, trzeba się rozglądnąć za jakimiś zdjęciami i wzorować się na konkretnym czołgu. W “11” zaś pozbyłem się uchwytów na błotnikach oraz nawierciłem otwory po śrubach. Dodałem uchwyty na bokach kadłuba a usunąłem te na płycie czołowej jak na zdjęciu. “11” i wspomniane przeróbki. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Bambetle DEF i pierwsze haki z T-Rexa na dwójce. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca (edytowane) Duże pudło. Pozdrawiam. K. Edytowane 1 Marca przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek12 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Czekamy na recenzję, czaje się na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca (edytowane) 10 minut temu, Krzysiek12 napisał: Czekamy na recenzję, czaje się na niego Nie chciałbym otwierać worków foliowych bo to doprowadzi to zaczęcia tego modelu a mam ich już za dużo. Ale na pierwszy rzut oka i tą cenę, a zwłaszcza cenę ciężko go było nie kupić. Edytowane 1 Marca przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca Jeszcze taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca Jakby ktoś się pogubił w tych czwórkach to aktualnie tak się prezentuje kolekcja w toku prac. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi