Jamat Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 Skończone. Model dragona miły i przyjemny w sklejaniu z figurkami panzerartu. Malowane farbami od Ak zaś winietka Tamiyą. Warsztat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 Scenka i wykonanie bardzo fajne podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 Zatopiona łódka robi robotę. Dlaczego ludziki mają czarne pagony? To nie jest SS, więc powinny być w ciemniejszym odcieniu zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 Pojazd i figurki bardzo ładnie pomalowane pod względem warsztatowym, merytorycznie się nie znam. Natomiast w winietce coś mi nie pasuje. Wykonanie też na bardzo dobrym poziomie, ale jakoś dla mnie za bardzo kolorowo tam jest, tak nie wojennie. A łódka według mnie za stromo tonie, przy samym brzegu od razu duża głębia musiała by być. Wykonanie bardzo dobre i "przyciągające oko", ale ogólna kompozycja mi nie gra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 Znakomicie sklejony i pomalowany model, natomiast malowanie figurek jest wręcz obłędne Nawet jeśli łódka faktycznie zatonęła za blisko brzegu, to diorama i tak robi znakomite wrażenie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 Godzinę temu, Jery napisał: A łódka według mnie za stromo tonie, przy samym brzegu od razu duża głębia musiała by być. Może być wbity w dno fragment łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 (edytowane) Stug i figurki to czapki z głów, szczególnie technicznie świetny poziom wykonania , do etapu malunków to klasa, całościowo z podstawką jednak nie do końca , mi się nie podoba, za dużo wszystkiego, kolory, szybciej smoka zamiast stuga ... za mało mroku wojny jak dla mnie , też kwestia gustu Edytowane 25 Stycznia 2023 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 8 minut temu, Evildead napisał: Stug i figurki to czapki z głów, szczególnie technicznie świetny poziom wykonania , do etapu malunków to klasa, całościowo z podstawką jednak nie do końca , mi się nie podoba, za dużo wszystkiego, kolory, szybciej smoka zamiast stuga ... za mało mroku wojny jak dla mnie , też kwestia gustu W pełni się zgadzam. Za dużo fajerwerków. Kompozycja leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Mnie też się wykonanie podoba. Ale niech mi ktoś jedno wytłumaczy. o co chodzi z tym robieniem totalnego bajzlu na modelu czy dioramie? Wszędzie walające się bez ładu i składu elementy wyposażenia czy umundurowania, porozrzucana amunicja, broń itp. Taki za przeproszeniem burdel to chyba tylko w filmowym obozowisku Szajbusa ("Złoto dla zuchwałych"). W realu to zagrożenie dla załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 45 minut temu, Baas ArK napisał: Mnie też się wykonanie podoba. Ale niech mi ktoś jedno wytłumaczy. o co chodzi z tym robieniem totalnego bajzlu na modelu czy dioramie? Wszędzie walające się bez ładu i składu elementy wyposażenia czy umundurowania, porozrzucana amunicja, broń itp. Taki za przeproszeniem burdel to chyba tylko w filmowym obozowisku Szajbusa ("Złoto dla zuchwałych"). W realu to zagrożenie dla załogi. Fajrant mają, to i nikt o porządek nie dba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi