reggy Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam! Ukończyłem jeden z ciekawszych modeli jakie kiedykolwiek zrobiłem. Po primo ze względu na sylwetkę StuG'o-Jagdpanther'ową, a po drugie ze względu na czterobarwne malowanie. Z drugiej strony jest to chyba najczystszy (jeśli idzie o górne powierzchnie) model jaki zrobiłem w tym roku - bałem się zatarcia ciekawego kamuflażu po prostu. Trochę nie tak poszło też z gąsienicami, widać lekkie uniesienie przedniego i tylnego koła jezdnego. No i zgubiłem lewą tylną lampę Warsztacik tutaj: viewtopic.php?t=8621&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Reggy, coraz ciekawsze modele robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Reggy, coraz ciekawsze modele robisz Smile Z "ciekawych" modeli zostały mi na magazynie tylko BMD-2 Zvezdy i T-34/76 Dragona... Reszta same Tigery, Hetzery, Panzery z cyferkami... Ale przyznam - w robieniu dziwnych modeli jest jeden plus - ciężko trafić na eksperta który wytknie wszystkie błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Ale przyznam - w robieniu dziwnych modeli jest jeden plus - ciężko trafić na eksperta który wytknie wszystkie błędy To fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Model tak jak wszystkie Twoje jest świetnie wykonany. Tylko, że ten tak jak Mówisz (Piszesz) jest jednym z ciekawszych BMD-2? Kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 To bez wątpienia jeden z Twoich najlepszych modeli. Wszystko zrobione jest świetnie, a w szczególności błoto. Wygląda bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 reggy, nie będę pisał Ci pochwał...jeszcze uderzy Ci woda sodowa do głowy Modelik jest rzeczywiście miodzio. Po części zasługa to samej konstrukcji. Ale jedna rzecz mi się nie podoba... świeci się straszliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Świetny model Ci wyszedł , moim zdaniem najlepszy z Twojej kolekcji które dotychczas widziałem , sama w sobie bryła modelu jest ciekawa , ale kamo w tak dobrym wykonaniu nadaje mu tylko smaczku . za kamo. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 jak cukierek, bardzo mi się podoba galerią zachęciłeś mnie bym zajrzał do wątku warsztatowego Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 I to duże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Mi osobiście bardzo podoba sie niska sylwetka tego czołgu. Jest bardzo nietypowa, i niespotykana, a ja lubię wszystko co niepopularne Brawa za niszowość tematu! Opis konstrukcji na wesoło, do przeczytania tutaj: http://www.mt.com.pl/archiwum/03-2004_hansen_czolg.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Bardzo ładny tylko te koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 jest to chyba najczystszy (jeśli idzie o górne powierzchnie) model jaki zrobiłem w tym roku Przybrudzony w sam raz. Jechał sobie przez wilgotny, szwedzki, jesienny las po deszczu. Nabździło mu trochę błota od spodu. Nic tu więcej nie trzeba. Świetne malowanie. Prezentuje się znakomicie. Poza tym sądzę, że to jedna z niewielu oryginalnych pod względem wyglądu (oprócz Merkavy) współczesna konstrukcja, jeśli chodzi o czołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Model piękny, tylko z tego co się orientuję malowanie to jest dla wersji C, a to jest B...może się mylę, ale z tego co pamiętam wersje B były w jednobarwnym zielonym kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 No czekałem i widze ze sie doczekałem , piękne jak zawsze malowanie i przybrudzenie z gustem również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Model piękny, tylko z tego co się orientuję malowanie to jest dla wersji C, a to jest B...może się mylę, ale z tego co pamiętam wersje B były w jednobarwnym zielonym kamo. Zgadza się. Niemniej nie umniejsza to jego urody. A tak btw - nie wiesz gdzie i czy w ogóle można nabyć wersję C?. W katalogu Trumpetera jest od dawna, ale ja jej jeszcze w sprzedaży nigdy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 ...W katalogu Trumpetera jest od dawna, ale ja jej jeszcze w sprzedaży nigdy nie widziałem. a zobacz w modelsklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Zamir napisał: panzer_lehr napisał:...W katalogu Trumpetera jest od dawna, ale ja jej jeszcze w sprzedaży nigdy nie widziałem. Tak na marginesie to ja tego co jest powyżej cytatem nie napisałem, tylko kolega Avi, a model można zamówić u importera w sklepie internetowym www.ibg.com.pl Sprawdziłem, mają dwie sztuki na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Naprawdę bardzo ciekawy pojazd, wykonany jak zwykle świetnie. Mógłbys więcej takich smaczków dawać, bo przynajmniej były by jakieś wzory do poźniejszego naśladowania. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Świetny kamuflaż i dość ciekawy model!!!!! Bardzo mi się podoba wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 model rewelka az zal go sprzedawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Fajnie wygląda - gratulacje. Kiedy widzę takie modele to aż mnie kusi żeby zabrać się kiedyś za współczesną pancerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Zajefajny modelik. Ten czołg jest super. Właśnie tworzę coś takiego ale w siedem dwójce. Eh, żeby choć w połowie wyszedł mi taki ja tobie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 O, to jak ktoś odkopał to wrzucę fotki które zrobiłem niedawno w ramach prób nowego aparatu i tego co można wyciągnąć z dwóch słabych żarówek jakie mam na stancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi