zaruk Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 9 godzin temu, greatgonzo napisał: Projekt relaksacyjny? Raczej tak. W trakcie budowy Camela chyba udało mi się opuścić obszar, w którym większość rzeczy napawała mnie lękiem i obawą. Przezornie jednak nie będę tego definiował w tytule wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Ja napiszę, że model wyszedł świetnie, mimo że to wiać, bo warto mówić o rzeczach, które się nam podobają i warto chwalić twórców takich rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 57 minut temu, lord_karton napisał: Ja napiszę, że model wyszedł świetnie, mimo że to wiać, bo warto mówić o rzeczach, które się nam podobają i warto chwalić twórców takich rzeczy Dziękuję. Specjalnie dla Ciebie małe powiększenie otworu na wentyl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Model zrobiony na bardzo wysokim poziomie. Bardzo ładnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Przepięknie zrobiony. Podziwiam kunszt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Noooo proszę Pana... Camel robi na mnie ogromne wrażenie. Jest wysmakowany, żeby nie powiedzieć - wyrafinowany. Świetny warsztat, bardzo dobre zdjęcia w galerii. Naprawdę świetna robota, duże umiejętności, znakomity efekt. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Nie mój okres ani klimat ale uczciwie muszę przyznać, ze model jest bardzo atrakcyjny i zrobiony elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 W dniu 8.04.2023 o 10:14, zaruk napisał: Raczej tak. No nie wiem, ja tą swoją odzywką próbowałem jedynie znaleźć sposób na przemycenie Collishawa :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 piękny model, gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2023 57 minut temu, greatgonzo napisał: No nie wiem, ja tą swoją odzywką próbowałem jedynie znaleźć sposób na przemycenie Collishawa :). Rozumiem, ale z różnych względów będę ostrożny w doborze przymiotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) uczta dla oczu. gratuluję dbałości o powierzchnie - drewno faktycznie robi tu robotę, płótno też. trzymam kciuki, aby Twój następny wybór był również bardzo dwupłatowy. Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez pulemiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtDeco Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Ło... Matko .... Mistrzostwo, gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Co tu dodać, jak już wszystko zostało napisane? Model wyszedł świetnie, warsztat śledziłem z uwagą, a i galerią kontemplowałem dłuższą chwilę. Doskonała robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 12 Kwietnia 2023 Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Fantastyczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi