Thalgonis Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Czółko, pacjent przeleżał u mnie na półce kilka lat, bo chciałem najpierw nabrać ogłady towarzyskiej w komunikacji z aerografem... No i przyszedł czas na operację Opinie w sieci na temat tego modelu ZM są różne różniste, jedni chwalą inni gnoją... Tak więc będąc pośrodku tego gwaru, mogę tylko rzucić hasło: oj, będzie się działo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 ZRUP go bez skrzydeł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Pokażesz, co - po otwarciu powłok - pacjent ma w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 2 minuty temu, _OldMan_ napisał: ZRUP go bez skrzydeł Super pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2023 58 minut temu, zaruk napisał: Pokażesz, co - po otwarciu powłok - pacjent ma w środku? Nie wiem jeszcze... To wydanie ma pokrycie całego samolotu z przezroczystego plastiku... Teoretycznie można zostawić jakiś fragment powierzchni niezamalowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Miałem na myśli inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Kiedyś był na moim FB Jak to wrzucam tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Uj rany... To jakaś szklarnia wyjdzie...? Na nowalijki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Hortus to ogród. Po rzymsku. Więc ten Horten to pewnie taki ogrodnik, nie dziwota, że pod szkłem działa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 To i ja się przyłączam do obserwacji. Osobiście Zoukei Mura trochę mnie nie przekonuje swoją koncepcją modelarstwa bo często, gęsto trzeba płacić za coś, co podczas typowej obsługi samolotu nie ma prawa być widoczne. No chyba że ktoś robi dioramę linii produkcyjnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Thalgonis napisał: oj, będzie się działo To ja tylko dopytam czy będzie się działo bardziej historycznie (nieuzbrojony prototyp w RLM 02) czy bardziej kolorowo i wystrzałowo czyli mniej więcej jak na pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2023 2 godziny temu, RogerM napisał: To ja tylko dopytam czy będzie się działo bardziej historycznie (nieuzbrojony prototyp w RLM 02) czy bardziej kolorowo i wystrzałowo czyli mniej więcej jak na pudełku? Jak na pudełku, a nawet bardziej (jak mnie wena w d… kopnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 15 Kwietnia 2023 Share Napisano 15 Kwietnia 2023 Do instrukcji klejenia trzeba podejść, jak kryptolog do szyfru.....:) Kilka razy przestudiować, by nie popełnić babola. Tak ma ZM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Pierwsze „cioty” za płoty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Fajne "vap-y" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Rusztowanie przy Strabokranie było prostsze niż to to... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Czy Ty przypadkiem nie budujesz X-Winga? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2023 6 minut temu, zaruk napisał: Czy Ty przypadkiem nie budujesz X-Winga? A jak myślisz, od kogo Lucas i spółka zerżnęli pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Super! Ten temat jest bardzo ciekawy - popatrzę z przyjemnością. Plany są w 72 od Revell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 2 godziny temu, zaruk napisał: Czy Ty przypadkiem nie budujesz X-Winga? Bardziej to przypomina Podracera Anakina Skywalkera... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Na razie poszycie przyłożone na ślinę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi