Adams M1A1 Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 9 minut temu, halset napisał: Wybacz głupie pytania, ja tylko sklejam plastikowe zabawki Ja zazwyczaj też . Filtr paliwa jest przyczepiony do kosza na zbiornik paliwa od strony kabiny , popatrz MotoBieda dokładnie 6.36: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2023 No to chyba ostatni rzut okiem i model idzie się kąpać, a potem malowanie. Jeśli komuś coś wpadło w oko to teraz jest ostatni moment 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Powiem tak to nie jest zabawka. To kawał super dokładnej modelarskiej roboty. Mega mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2023 Malowanie w trakcie. Sporo poprawek przede mną, ale póki co będę walczył z kabiną i ramą, dźwig na chwilę zostawiam bo osiwieję. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2023 Kabina prawie gotowa. Rutynowa KOTrola przed sesją: I właściwe zdjęcia: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 23 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2023 Kolejny element układanki w trakcie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2023 Zaczynamy weathering: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Pojazd naprawdę super. Jest to pojazd do pracy w lesie w ekstremalnych warunkach i jako taki powinien być pouszkadzany czyli mieć powyginane przednie błotniki i zderzak , ja wiem że ten pojazd wykonany jest z mocnej i grubej stali ale jednak ślad zostaje po zahaczeniu o duże i grube drzewo, ogólnie na duży osiemset plus. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2023 W dniu 26.06.2023 o 14:23, Adams M1A1 napisał: Pojazd naprawdę super. Jest to pojazd do pracy w lesie w ekstremalnych warunkach i jako taki powinien być pouszkadzany czyli mieć powyginane przednie błotniki i zderzak , ja wiem że ten pojazd wykonany jest z mocnej i grubej stali ale jednak ślad zostaje po zahaczeniu o duże i grube drzewo, ogólnie na duży osiemset plus. Pozdr. A. Powiedzmy że był dobry kierowca Póki co tyle, na razie pauza i chwila zastanowienia nad podstawką: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 rewelacyjnie zmalowany tylko kółka coś nierówno lewitują.... chyba że to pod podstawkę spasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2023 8 minut temu, M.A.V. napisał: rewelacyjnie zmalowany tylko kółka coś nierówno lewitują.... chyba że to pod podstawkę spasowanie Ciężko było ale odrobinę mi się udało zawieszenie zmaltretować - na płaskim słabo to wygląda ale na podstawce będzie już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Sierpnia 2023 Share Napisano 3 Sierpnia 2023 Ja pierd....ę!!!!! Ale obłędna robota. Fantastycznie to wygląda! PS- jakim specyfikiem brudziłeś opony? Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 W dniu 3.08.2023 o 09:09, makinen napisał: PS- jakim specyfikiem brudziłeś opony? Bardzo mi się podobają. Bodaże Mr. Weathering Paste "Mud White", a na to pigment Europe Earth od AK. Ostateczne brudzenie będzie dopiero na podstawce, wtedy dojdzie jeszcze jakieś świeże błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Ładna Góralka pralka, trochę obita malowanie na poziomie Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2023 Pozorant: Spodnie jeszcze do przeszlifowania i buty do wymiany, chciałem tylko spróbować swoich sił w przerabianiu figurki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Jak widzę ruskiego drwala z piłą spalinową, od razu przypomina mi się staaary dowcip, jak to jeden z przodowników ścinki w tajdze, dostał w nagrodę amerykańską piłę motorową i od razu jego wydajność dramatycznie spadła. Zawezwano specjalistę do sprawdzenia sprzętu. Specjalista piłę obejrzał, sprawdził czy jest paliwo, pociągnął za starter i odpalił silnik, na co Wania: to ma warczeć??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Genialny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Prawdziwy majstersztyk. Będzie można go obejrzeć gdzieś. na żywo? Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2023 3 godziny temu, Endrju napisał: Prawdziwy majstersztyk. Będzie można go obejrzeć gdzieś. na żywo? Jeśli zdołam go skończyć i zrobić podstawkę to może zabiorę go na Bytom. Ale to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 No to będę go szukał w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 W dniu 29.06.2023 o 00:17, halset napisał: Mega fajny zestaw ,podoba mi się bardzo . Powiedz mi czy ten zestaw złączek (srebrne na zdjęciu) to jest produkt twój własny czy dokupiony? Coś w rodzaju tej na fotce poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2023 18 minut temu, bulik58 napisał: Mega fajny zestaw ,podoba mi się bardzo . Powiedz mi czy ten zestaw złączek (srebrne na zdjęciu) to jest produkt twój własny czy dokupiony? Coś w rodzaju tej na fotce poniżej? Produkt własny - niestety jakość wydruku była dość kiepska, założę się że Przemek będzie miał lepsze w asortymencie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 2 godziny temu, halset napisał: I to jest dobra idea , zapomniałem podpytać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2023 27 minut temu, bulik58 napisał: I to jest dobra idea , zapomniałem podpytać , https://emp3d.eu/pl/p/Zlaczki-proste-krotkie-3-x-10-sztuk/2660 https://emp3d.eu/pl/p/Zlaczki-proste-srednie-3-x-10-sztuk/2661 https://emp3d.eu/pl/p/Zlaczki-proste-dlugie-3-x-10-sztuk/2662 Też będę musiał się przy następnej możliwej okazji zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi