Gość Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Ja mogę przyłączyć trochę mojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Dragon szykuje 747 w wersji Cut-away 1 1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Dziękuje bardzo za z podpowiedzi w temacie 737. Dzisiaj złożyłem zamówienie na kaleczki do lotowskich 737 i modelik w wersji 500. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Odswiezone zestawy Minicrafta. Wiecej: http://www.minicraftmodels.com/ Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Odswiezone zestawy Minicrafta. dla mnie te wszystkie Minicraftowe AF One, Two... służą jako dobra baza modeli, w końcu w pudłach to samo co w zwykłych 707, 757... przynajmniej modele są w ciągłej sprzedaży niestety nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Model PAK FA T-50 wyprodukowany przez Pit-Road trafil do sklepow. Wiecej: http://pitroad.s232.xrea.com/newitem/index.php?itemid=1580 http://www.1999.co.jp/eng/10135288 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Zapowiedź SNCASE SE.161 Languedoc od Anigranda - w sam raz dla wielbicieli LOTu. http://www.anigrand.com/AA4061_SE-161.htm PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Ciekawa oferta serbskiego producenta kalkomanii: http://lifthereserbia.wordpress.com/category/lh-aircraft-decals-in-144/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Zapowiedź SNCASE SE.161 Languedoc od Anigranda - w sam raz dla wielbicieli LOTu. http://www.anigrand.com/AA4061_SE-161.htm PZDR Co prawda nie 1/144 ale 1/72 waku Broplana. Jak sie uda wrzucę jutro In-Boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 I następne nowości naszego rodzimego producenta LOT'owskich kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 C-47 u mnie już czeka na te kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Jak się dowiedziałem przed chwilą - kalki do C47 to będzie jeden komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Wyglada ze juz wkrotce Czajka bedzie dostepna. + Il-12 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 ufff... czyżby z marszu 6 pudeł trzeba było kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 A wie kto z Was, kiedy IŁ-12 ma się pojawić? Już ostrzę ząbki... A Beriew... najbardziej mi się z Plasticartem kojarzy;) Bo mi się wszystko kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 ufff... czyżby z marszu 6 pudeł trzeba było kupić? - ja z calej tej menazerii wezme tylko wersje seryjna Be-12 - bedzie sie ladnie komponowal z Orionem od Arii. Te prototypy, maloseryjne wersje pozarnicze, ratunkowe, mnie malo interesuja. Ciekawe ze wersja transportowa - Be-12NH bedzie wydana pod innym logo. Teraz czas na Atlantica, Nimroda, Il-38 itd. oczywiscie w 1/144. A wie kto z Was, kiedy IŁ-12 ma się pojawić? Już ostrzę ząbki... - wszedzie pisza ze wkrotce. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Pare lat temu byl zapowiadany przez A-model. Ostatnio raczej sprawa przyschla. Tymczasem A-model zakonczyl prace nad modelem Il-12. Fotki ramek: Pozdr. Pawel Jak na A-Model całkiem sympatycznie te wypraski wyglądają - i elementy są rozpoznawalne... Jak już mają wszystko, to mogliby sprzedawać... heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Jak już mają wszystko, to mogliby sprzedawać... heh... - jak znam zycie, to najszybciej sie pojawia u ukrainskich sprzedawcow na Ebay'u. Nowe, trawione wozki bagazowe produkcji Extratechu: Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 jeszcze jedna nowość z LimaOscar Decals, która wylądowała już u mnie cieszy mnie tempo ukazywania się kolejnych nowinek oraz jakość tych produktów, w końcu można bez problemu robić maszyny w krajowych malowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 przytargałem dziś do domku trzy nowości w 1:144, dwie to nowe kalkomanie z PDT 144002 Tupolew Tu 154M i 144004 Junkers Ju - 52/3m, kawał modelarskiej dobrej roboty! czyli różne wersje malowania, szczegółowa instrukcja malowania i rozmieszczenia kalkomanii a w zestawie z Ju-52 także wskazówki dotyczące zmian w modelu jakie trzeba wykonać by powstała wersja używana przez LOT, jak dla mnie zestawy na 6! kolejną nowością jaka pojawiła się już w sprzedaży jest kolejny DC-7C z Roden (#303), tym razem w malowaniu Japan Air Lines, w środku wypraski znane już z wcześniejszego modelu następny będzie DC-7C KLM (#302), który już pojawił się w zapowiedziach na stronie Rodena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Jędrek, przecież wiesz, żem krótki z kasą... i mimo to umieszczasz skośnooką stewardessę reklamującą ładną maszynę?! Człowiek bez serca , echchchch ;) Czy ktoś z was brał się już za tego rodenowskiego DC? Przyjemny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 J-20 od Dragona J-20, Dragon, 1/144 J-20 PLA Stealth Fighter, kit, news by Pocket kits, on Flickr Więcej na: http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=DRA4625 lub: http://pocketkits.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Heh czad. Czyli w skali 1/144 mamy już z chyba wszystkie prototypy V generacji.... Revell: YF-23 - numer zestawu 04017 YF-22 - 04016 MiG 1.44 MFI - 04028 S-37 BERKUT - 04000 LOCKHEED X-35B - 04009 Pit-Road PAK FA T-50 - PITSN-07 + wlasciwie prototypy F-35A Lightning II & F-35B Lightning II, a wkrótce J-20 od Dragona. Całkiem ładne stadko mozna zbudowac. Brakuje tylko X-32 JSF - wydal go ktos? Revell - dobrze pamietam? Pozotajac przy modelach prototypow - juz jest: Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie wiem czy nie strzelę babola ale x-32A jeszcze nie ma ;) Ooops, tak nie doczytałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowendurth Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Chyba o tym jeszcze nie było:). Airfix wypuścił Boeśka 737 i 727 Są już dostępne w kilku sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi