matejson Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Model Dragona z zestawu 7275 z gąsienicami od zestawu 7373. Dodatki w postaci żywicy, różnych producentów, wymieniona lufa KM, uchwyty oraz osłony peryskopów (wydruki 3D). Oznaczenia to kalkomania ACE Model. Skala 1/72 Edytowane 11 Czerwca 2023 przez matejson 22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 Ładniusi. Będzie jakaś sceneria? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Czerwca 2023 Share Napisano 23 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Czerwca 2023 Share Napisano 23 Czerwca 2023 Świetny! Trzyma poziom. Czekam na podstawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Bardzo porządnie wyszedł, gratki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Model bardzo fajnie zrobiony, malowanie i brudzenie super. Rzucił mi się taki mały drobiazg w oczy jak brak uchwytu na stropie wieży zaraz za osłoną działa. Może jeszcze uda ci się go pomalować i dokleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 fajniutki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 9 Sierpnia 2023 Share Napisano 9 Sierpnia 2023 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2023 W dniu 4.08.2023 o 14:13, Markuz napisał: Model bardzo fajnie zrobiony, malowanie i brudzenie super. Rzucił mi się taki mały drobiazg w oczy jak brak uchwytu na stropie wieży zaraz za osłoną działa. Może jeszcze uda ci się go pomalować i dokleić. Dzięki za komentarze. Słuszna uwaga, muszę dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Ładny. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 Bardzo atrakcyjny, gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 A ja żebyś nie popadł w samozachwyt i tłumu uwielbienie powiem że "daje radę.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi